15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleNoutati multe si semnificative pentru Valorant in cel de-al doilea update

Noutati multe si semnificative pentru Valorant in cel de-al doilea update

Valorant este un joc foarte accesat de un numar considerabil de gameri din intreaga lume, iar update-urile pe care specialistii le aduc jocului sunt asteptate de fiecare data cu sufletul la gura.

Actul II din Episodul 1 al acestui joc vine cu o serie de elemente noi si foarte atractive pentru multi gameri, iar Mandategame le noteaza pentru a-i ajuta eficient pe playerii pasionati.

 

In primul rand, apar noi elemente si skinuri

Conform declaratiilor facute de producatori, pentru 1000 VP jucatorii pot sa isi deblocheze skinuri noi si noi elemente interesante in joc. Chiar daca de cele mai multe ori acestea nu influenteaza pierderile sau castigurile, in realitate skinurile si accesoriile sunt foarte importante si sunt cele care fac jocul sa fie mai interesant. Cu siguranta, fiecare player isi doreste sa se personalizeze cat mai relevant, iar Valorant ofera acest lucru la superlativ.

Exista si colectii speciale de skinuri exclusive utilizate pentru patru arme. Aceste arme pot fi decorate cu elemente unice vizuale si cu efecte de finisare speciale. In plus, aceste atribute pot fi folosite pe Frenzy, pe Bulldog, pe Judge si pe Odin. Un skin costa 2175 VP. Este important ca playerii sa stie si ca armele Melee costa dublu. Jucatorii vor avea la dispozitie si un pachet la oferta in care sunt incluse atat armele cat si skinurile, pentru pretul de 8700 VP.

 

Se observa o atitudine mai agresiva in raport cu cheaturile

Chiar daca ideea de cheaturile in Valorant suna atractiv si sunt inca la mare cautare, specialistii atentioneaza asupra faptului ca fac tot posibilul pentru a elimina complet cheaturile si cheaterii. Prin urmare, gamerii care vor sa foloseasca diverse coduri si programe trebuie sa aleaga doar sursele cele mai sigure, altfel rezultatul poate sa fie accesul la joc complet blocat. Una din aceste surse sigure este: https://www.mandategame.com/valorant-hacks-cheats-esp-aimbot/.

 

Noul update Valorant propune o abordare inedita a jocului si un personaj nou

In noul act, denumit Battlepass, jocul primeste si un nou mod de abordare care sa vina in compania celor standard sau jocului Spike Rush. Acest mod nou free for all a fost lansat pe 5 august si permite unui numar de 10 jucatori sa intre simultan in arena pentru a isi testa skillurile. Acest mod de joc implica lupta fara loadouturi platite si fara abilitati speciale. Jucatorul trebuie doar sa ia o arma si sa porneasca in lupta.

In plus, odata cu noul update, jucatorii au acces si la un nou personaj. Numele sau este Kilijoy si ocupa pozitia 12 in joc, venind si cu o serie de abilitati interesante, cu un aspect specific atentiei la detalii acordate de echipa Valorant si cu alte avantaje pe care playerii trebuie sa le descopere.

Toate aceste noutati au facut ca noul update Valorant sa fie asteptat cu sufletul la gura chiar si de catre cei care nu investesc bani in joc pentru skinuri si arme. Cu siguranta, pe langa skinurile speciale, sunt si solutii pe care jucatorii le pot obtine prin loot sau atunci cand indeplinesc anumite misiuni. Skinurile joaca un rol important in Valorant si reprezinta in fond sarea si piperul jocului, pentru ca multi playeri afirma ca nu ar fi deloc interesant sa nu isi poata personaliza caracterul cu care joaca.

Cele mai citite

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă