21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleNu poti opri timpul, insa poti darui trandafiri nemuritori!

Nu poti opri timpul, insa poti darui trandafiri nemuritori!

Adevarata bogatie a oamenilor nu se rezuma la lucrurile materiale, ci la timp. Ne-am obisnuit sa ne facem planuri pentru viitor, sa ne gandim ca ne vom cumpara o casa la tara cand vom iesi la pensie, chiar daca acest lucru se va intampla peste 30 de ani. De multe ori, uitam sa mai traim in prezent, credem ca nu ni se va intampla nimic si astfel nu ne mai bucuram de momentele pe care le traim acum. Si nu este tocmai in regula, pentru ca trebuie sa profitam de fiecare clipa. Daca vrem si avem posibilitatea sa mergem undeva astazi, ar fi bine sa mergem astazi, sa nu mai amanam din diverse motive. Timpul nu este nelimitat pentru noi, oamenii si viata ar trebui traita acum, nu in viitor. 

Nu putem opri timpul pentru a ne bucura de momentele frumoase, alaturi de familie si de prieteni. Insa, putem crea amintiri pretioase, indiferent de moment. Micile gesturi conteaza si probabil ati observat si voi. Cele mai frumoase gesturi romantice sunt cele spontane. O cina spontana, formata din produse de patiserie, cu o priveliste superba, undeva pe un deal, de unde sa puteti vedea orasul pe timpul serii poate fi mai reusita decat o cina planificata zile intregi la un restaurant renumit. Bineinteles, toate locatiile au farmecul lor, insa ideea este sa fiti spontani mai des, sa nu va mai ganditi de 1000 de ori inainte de a lua decizii usoare. 

Stiti ca trandafirii sunt simbolul dragostei, iar criogenarea ii transforma in cel mai potrivit cadou pentru jumatatea voastra. Trandafirii criogenati dureaza pana la 25 de ani, iar un astfel de cadou nu va face decat sa confirme iubirea dintre voi. Iar daca vreti sa daruiti persoanei iubite ceva cu adevarat spectaculos, alegeti trandafiri criogenati. 

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti, va sfatuim sa va uitati pe site-urile florariilor online. Daca nu stiti nici una, puteti cauta pe internet ,,descopera noua colectia de trandafiri criogenati” si cu siguranta o sa gasiti ceea ce va place. In continuare, o sa va dam cateva idei de trandafiri criogenati, ideali pentru a fi daruiti in perioada aceasta. Speram sa va placa! 

Ce parere aveti despre un trandafir in forma de inima? E adevarat ca in natura, nu vor creste niciodata sub aceasta forma, insa criogenarea permite refacerea trandafirului in alta forma. Iar cea de inima este ideala pentru floarea considerata simbolul dragostei. Pentru a sarbatori dragostea la inceput de drum, alegeti un Trandafir Criogenat Alb In Forma De Inima. Insa, grabiti-va pentru ca este editie limitata! 

Trandafirii mov sunt cu adevarat speciali, pentru ca sunt rari. Asa ca da nu ati gasit pana acum unii proaspeti, puteti alege un Trandafir Criogenat Mov Mediu, in cupola de sticla. Este un cadou inedit si care arata superb! Se spune ca trandafirul mov este simbolul dragostei la prima vedere. Asa sa fie? 

Si pentru ca vara inseamna culori vii, culori care ne aduc aminte de soare si de lanurile galbene de floarea soarelui, va recomandam un Trandafir Criogenat Galben In Cupola De Sticla Mare. Trandafirii galbeni nu inseamna gelozie, ci bucurie si optimism. Asa ca nu ezitati sa alegeti o astfel de culoare! 

Ce parere aveti despre acesti trandafiri criogenati? 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă