13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleNu stii ce sa ii daruiesti iubitei de Dragobete? Alege trandafiri criogenati!

Nu stii ce sa ii daruiesti iubitei de Dragobete? Alege trandafiri criogenati!

La fel se intampla si cu ,,luna iubirii”: daca vreti sa va surprindeti iubita sau sotia, ar fi bine sa va pregatiti din timp. Fie ca rezervati un hotel pentru un weekend romantic la munte (sau la mare), fie alegeti un city-break, o cina la un restaurant exclusivist sau pur si simplu fie ca stati acasa si va uitati la un film romantic, important este sa va bucurati de momentele ptrecute impreuna. Si chiar daca nu sunt importante cadourile, cateodata, un dar simbolic va face diferenta. Iar daca vorbim despre iubire, cele mai potrivite cadouri simbolice sunt florile. Inca nu stim pe nimeni sa fi refuzat un buchet de flori sau un aranjament floral deosebit, asa ca veti merge la sigur alegand flori.

Dupa cum probabil stiti, in luna februarie sunt sarbatorite doua zile dedicate iubirii: Ziua Indragostitilor si Dragobetele. Iar astazi ne vom concentra atentia asupra zilei de 24 februarie, cand sarbatorim Dragobetele. Este sarbatoarea romaneasca a iubirii si ar trebui sa va bucurati ca avem privilegiul de a putea sarbatori de doua ori in aceeasi luna un sentiment atat de frumos!

Asa cum spuneam, florile sunt cele mai potrivite daca vreti sa va surprindeti iubita. Insa, daca vreti sa daruiti mai mult decat un buchet sau un aranjament floral, va recomandam trandafiri criogenati sau nemuritori. Acestia sunt cei mai potriviti cand vreti sa va aratati dragostea, pentru ca pot rezista chiar si 25 de ani. Sunt o altfel de declaratie de iubire si cu siguranta iubitei sau sotiei voastre o sa ii placa un astfel de cadou!

 

Multumita tehnicii de criogenare, acesti trandafiri nu doar ca rezista zeci de ani in stare perfecta, dar pot avea diferite culori si forme deosebite, cum ar fi cea de inima. Petalele sunt desprinse inainte de criogenare si sunt reasezate in forma de inima, ceea ce ii confera un plus de romantism.

Puteti alege atat trandafiri criogenati rosii, roz, albi, galbeni, dar si verde neon, albastru electric, aurii, negri, mov, trandafiri bicolori daca doriti astfel. In plus, puteti opta pentru trandafiri medii sau mari, asezati sub cupole de sticla sau puteti comanda trandafiri criogenati in cutii acrilice, in cutii de carton premium in forma de inima sau in orice alt ambalaj va place. Un trandafir criogenat este un angajament de mare durata, asa ca reprezinta cu siguranta un cadou extraordinar pe care il veti darui persoanei iubite.

Asadar, daca nu stiti ce sa ii daruiti iubitei sau sotiei de Dragobete, va sfatuim sa alegeti trandafiri criogenati drept simbol al iubirii nemuritoare. Va asiguram ca o sa fie impresionata!

 

 

Cele mai citite

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă