21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleO adolescentă s-a sinucis după ce a făcut un sondaj pe Instagram

O adolescentă s-a sinucis după ce a făcut un sondaj pe Instagram

Adolescenta, care locuia în Kuching, o localitate din statul malaezian Sarawak, s-a sinucis la scurt timp după ce majoritatea voturilor – 61% – au fost bifate în căsuţa numită „moarte”.

„A murit brusc, după ce a postat sondajul pe reţeaua de socializare”, a explicat Poliţia malaeziană, potrivit cotidianului britanic.

„Foarte important. Ajutaţi-mă să aleg între V (viaţă – n.r.)/ M (moarte – n.r.)”, a fost mesajul care însoţea sondajul de pe contul de Instagram al tinerei.

The Guardian menţionează că acest act de sinucidere a trimis o undă de şoc în societatea malaeziană.

Deputatul Ramkarpal Singh a sugerat că cei care au îndemnat-o pe adolescentă, prin vot, să îşi ia viaţa ar putea fi traşi penal la răspundere pentru „instigare la sinucidere”.

„Fata ar fi fost în viaţă dacă majoritatea internauţilor din lista ei de Instagram ar fi descurajat-o? (…) Încurajarea pe care a primit-o din partea acelor internauţi au influenţat-o în decizia luată? Din moment ce tentativa de sinucidere este un delict în această ţară, rezultă că şi instigarea la sinucidere poate fi considerată un delict”, a declarat Singh.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă