Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O asistentă medicală a otravit 20 de pacienți care erau deja pe moarte

O asistentă medicală a otravit 20 de pacienți care erau deja pe moarte

O asistentă din Japonia a fost arestată sub suspiciunea că a otrăvit 20 de pacienți aflați în stadiu terminal.

Rl online 0 comentarii

Ayumi Kuboki, în varsta de 31 de ani a fost reținută. Femeia este bănuită că a otrăvit pacienți în varstă cu dezinfectant. Aceasta le-ar fi injectat substanța periculoasă în perfuzii.

O investigație a fost lansată în cadrul spitalului Oguchi, din Tokyo. După ce a fost reținută, asistenta și-a mărturisit fapta. Aceasta a dat declarații la poliție referitor la gestul ei. Și toți au fost șocați de motivul pentru care femeia a făcut acest lucru.

Ayumi Kuboki și-a otrăvit pacienții care oricum erau pe moarte pentru a evita ca aceștia să nu înceteze din viață pe tura ei. Femeia susține că, dacă mureau cât era ea la munca, trebuia să le anunțe familiile, iar cest lucru nu o făcea să se simtă bine.

 

Comentarii

loading...