13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleO celebră prezentatoare TV dezvăluie abuzurile sexuale la care a fost supusă

O celebră prezentatoare TV dezvăluie abuzurile sexuale la care a fost supusă

Prezentatoarea a crezut că este vinovată pentru cele întâmplate, declarând că înţelege de ce femeile refuză să vorbească de abuzurile la care au fost supuse.

Aceste afirmaţii au apărut pe fondul nominalizării judecătorul Brett Kavanaugh la Curtea Supremă, magistratul fiind acuzat de agresiune sexuală.

Padma Lakshmi, a răspuns criticilor venite din partea Preşedintelui Trump, care a întrebat retoric de ce victimele ascund atât de mult timp abuzurile la care au fost supuse: „Pot înţelege de ce victimele au ascuns atâta timp aceste abuzuri. Am făcut acelaşi lucru ani la rând”. Aceasta a dezvăluit că a fost abuzată sexual în adolescenţă de către bărbatul cu care se întâlnea la acea dată:

„Nu m-am dus la poliţie. N-am spus nici mamei mele, nici prietenilor”, a declarat Padma Lakshmi.

Ea a explicat cum a ajuns să creadă că se face vinovată de cele întâmplate: „Mă gândeam că toată lumea va spune: Ce naiba ai căutat la el în apartament?”

Prezentatoarea a încurajat victimele altor abuzuri să comunice cât mai repede cele întâmplate: „Cu toţi avem multe de pierdut dacă nu ieşim în faţă pentru a spune adevărul despre agresiunea sexuală”.  

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă