23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleO companie românească s-a adaptat timpurilor creând echipamente pentru decontaminare

O companie românească s-a adaptat timpurilor creând echipamente pentru decontaminare

Având în vedere redeschiderea școlilor și situația de urgență creată de pandemia de Covid-19, în România este esențial să se garanteze pentru copii un mediu școlar sănătos și sigur. Deja s-au luat măsuri de salubrizare și dezinfectare a școlilor, grădinițelor și universităților pentru dezinfectarea mediilor potențial infectate de coronavirus. Prin aceste măsuri preventive se încearcă reducerea riscului de îmbolnăvire, prevenirea și controlul infecțiilor, stoparea răspândirii virusului de la persoană la persoană și prin contactul cu suprafețele contaminate în școli.    

Igienizarea școlilor este foarte importantă pentru sănătatea copiilor, cadrelor didactice și a părinților.

Ventilația și îndepărtarea daunelor cauzate de praf, umiditate și mucegai sunt esențiale pentru climatul interior al acestor spații. Numeroase studii ale cercetătorilor au demonstrat că temperatura și ventilația inadecvată din școli și grădinițe pot afecta negativ capacitatea de muncă și performanța școlii. Efectele nedorite asupra sănătății pot fi de pildă agravarea infecțiilor respiratorii, a alergiilor și astmului. 

Dacă întreținerea în școli este inadecvată și ventilația slabă, înseamnă că elevii și personalul se pot confrunta cu o serie de condiții climatice rele în interior. În contextul actual al pandemiei de coronavirus, în școli și grădinițe trebuie asigurat un climat interior cât mai bun, asta având o mare importanță pentru sănătatea și bunăstarea copiilor și a tinerilor, dar și a persoanelor adulte care vin în aceste instituții.

Un aspect despre care spun specialiștii în domeniul medical este că tinerii și copiii sunt deosebit de sensibili la climatul interior slab. Ei consideră că cei mici au un grad mai mare de contact mână-gură și nu sunt atât de buni în a evita îmbolnăvirea, ca adulții. 

O companie românească producătoare de echipamente de decontaminare, nebulizatoare volumetrice asigură dezinfectarea oricărei școli sau spațiu public, fără niciun risc pentru oameni.

 

Dispozitivele de pe CubeAtomizers.com deja au fost testate în România și rezultatele sunt excepționale. Aparatele pot fi folosite în caz de necesitate în școli, grădinițe, instituții publice, cabinete medicale, spitale, etc. Școlile din 2 sectoare ale capitalei deja au cumpărat nebulizatoare volumetrice pentru decontaminarea sălilor de clasă. Ele reprezintă cea mai practică și economică soluție de igienizare rapidă, potrivită pentru școli, grădinițe și instituții.

Aceste sisteme pot reduce expunerea la agenții patogeni fără a afecta sănătatea și siguranța oamenilor, au un impact  minim asupra mediului. Produsele pot avea diferite dimensiuni de pulverizare de dezinfecție și sunt prevăzute cu lămpi UV-C proiectate în funcție de nevoile clienților. Ele reprezintă cu siguranță soluții de decontaminare și dezinfectare, ce elimină mirosurile rele, neutralizează virusurile și bacteriile și care pot ajuta oamenii să rămână în siguranță. Nu lasă pete sau urme pe dispozitivele electronice și pot dezinfecta o cameră de aproximativ 100 m3, în doar 10 minute. După decontaminarea perfectă, incinta va putea fi folosită după 15 minute.

Produsele sunt extrem de ușor de utilizat, pot fi instalate oriunde, sunt rentabile, portabile și foarte eficiente pentru dezinfecția aerului și a tuturor suprafețelor în orice tip de cameră. Au un sistem de pulverizare revoluționar prevăzut cu duze performante de dispersie, care crește semnificativ eficiența antimicrobiană a soluției dezinfectante, în procesul de decontaminare. Ele folosesc un biocid aprobat, care dezinfectează în mod optim toți germenii și agenții patogeni biologici, indiferent de natura lor. Soluția este pulverizată în particule foarte fine, într-un timp foarte scurt, de câteva minute. Costul de întreținere la aceste sisteme este zero, iar consumul de energie este redus.

De când a început pandemia, s-a observat că închiderea globală a școlilor a ridicat multe provocări fără precedent pentru bunăstarea și educația copiilor. În prezent, în România autoritățile vor să controleze transmiterea coronavirusului prin aplicarea măsurilor de sănătate publică.

Prin măsurile luate, guvernul vrea limitarea expunerii la boală și reducerea probabilității de transmitere a coronavirsului în rândul elevilor, profesorilor și a personalului nedidactic.

Aceste nebulizatoare profesionale cu performanță superioară s-au dovedit deja a fi o soluție foarte bună de decontaminare și dezinfectare a spațiilor interioare, în condițiile actuale ale pandemiei. Ele sunt de asemenea folosite și pentru decontaminarea cabinetelor medicale și stomatologice, a laboratoarelor și cabinetelor ambulante, unde procesul de dezinfecție trebuie să fie eficient, perfect și rapid pentru sănătatea oamenilor. Nebulizatoarele volumetrice pot fi utilizate și în spații civile și comerciale, în restaurante, clădiri de birouri, camere de hotel, magazine, saloane de înfrumusețare, sau alte domenii de activitate.

Cele mai citite

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Dezvăluiri din viața artistei Anna Lesko. După cinci ani de singurătate, cântăreața rupe tăcerea

Anna Lesko s-a "dezbrăcat" de cuvinte la podcastul "Fain și Simplu" moderat de Mihai Morar. Artista a vorbit despre viața ei personală, regrete și...
Ultima oră
Pe aceeași temă