Helen McCrory, în rolul mătuşii Polly din serialul Peaky Blinders

Helen McCrory, în rolul mătuşii Polly din serialul Peaky Blinders

O cunoscută actriță din „Harry Potter” și „Peaky Blinders” a murit la 52 de ani

Cunoscută pentru rolurile din producțiile „Harry Potter” și „Peaky Blinders”, actrița Helen McCrory s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani.

Bianca Ion 0 comentarii

 

Vestea a fost dată de soțul acesteia, actorul Damian Lewis.

"Cu inima împietrită de durere, vă anunţ că după o luptă eroică împotriva cancerului, femeia magnifică Helen McCrory a murit împăcată la ea acasă, în mijlocul unui val de iubire oferit de prietenii şi familia ei", a scris Damien Lewis într-un mesaj publicat pe Twitter.

"A murit aşa cum a trăit. Fără frică. Numai Dumnezeu ştie cât am iubit-o şi suntem conştienţi de şansa de a o fi avut în vieţile noastre", a adăugat soţul artistei.

McCrory, care s-a născut în Paddington în 1968, și-a dedicat profesiei de actor. A studiat actoria la Drama Center din Londra și a apărut în piese de teatru până când a debutat pe mraile ecrane cu lungmetrajul „Interviu cu vampirul” în 1994 și „Regina” în 2006.

În urmă cu trei săptămâni, McCrory a fost confirmată din distribuția ultimului sezon, al șaselea, al serialului „Peaky Blinders”.

Helen McCrory şi Damien Lewis s-au căsătorit în 2007 şi au împreună doi copii - o fiică, Manon, născută în 2006, şi un fiu, Gulliver, născut în 2007.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...