13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleO femeie din India i-a tăiat soţului organele genitale pentru că a...

O femeie din India i-a tăiat soţului organele genitale pentru că a neglijat-o

O femeie din nordul Indiei i-a tăiat soţului organele genitale pentru că acesta ar fi neglijat-o, petrecând mult timp în compania celei de-a doua soţii, a informat joi poliţia, citată de DPA.

Yunus Ahmed, în vârstă de 45 de ani, a fost internat într-un spital din districtul Muzaffarnagar, statul indian Uttar Pradesh, iar femeia a fost arestată, a indicat şeful poliţiei locale, Anil Kumar Kaparwan.

Anul trecut, Ahmed se căsătorise a doua oară – cu consimţământul soţiei sale – deoarece nu aveau un fiu, însă cei doi se certau adesea, deoarece bărbatul petrecea mult timp în casa celei de-a doua soţii, a indicat poliţia.

“Miercuri, certurile s-au intensificat, iar femeia, care îl acuzase în mod repetat că nu îşi petrecea timpul cu ea şi că o ignora, i-a tăiat organele genitale cu un cuţit”, a declarat Kaparwan.

Bărbatul “a fost dus de urgenţă la spital în stare gravă şi a primit tratament medical”, a completat responsabilul, adăugând că femeia a fost reţinută după ce rudele victimei au depus o plângere la poliţie.

Femeia este acuzată de provocarea de răni corporale grave şi riscă o pedeapsă de maxim 10 ani în închisoare, a precizat poliţia.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă