15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleO fostă vedetă Disney este angajată la biroul de presă al lui...

O fostă vedetă Disney este angajată la biroul de presă al lui Donald Trump

Actriţa Caroline Sunshine a apărut în „Shake It Up” – un serial despre dansatori adolescenţi, în perioada 2010 – 2013, precum şi în câteva filme.

Caroline Sunshine urmează să lucreze ca asistent de presă la Casa Albă, după ce a participat la un internship, potrivit purtătoarei de cuvânt Lindsay Walters.

Potrivit lui Walters, înainte de a participa la acel internship la Casa Albă, Sunshine a fost intern la biroul liderului majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, la College Republican National Committee şi la California Republican Party.

Sunshine a absolvit Universitatea Claremont McKenna din California de Sud.

Caroline Sunshine nu este prima personalitate TV care face parte din administraţia Trump. Omarosa Manigault Newman, care a apărut în reality show-ul „The Apprentice”, a lucrat, până anul trecut, la Office of Public Liaison.

În această lună, vedeta TV Lawrence Kudlow a devenit principalul consilier economic al preşedintelui Trump. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...
Ultima oră
Pe aceeași temă