14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleO fotografie cu cei doi copii ai cântăreţei Pink a stârnit mai...

O fotografie cu cei doi copii ai cântăreţei Pink a stârnit mai multe critici

În trecere prin Berlin, cu ocazia turneului ei european, Pink, pe numele adevărat Alecia Beth Moore, a profitat de acest lucru pentru a-i duce pe Willow şi Jameson la Memorialul Holocaustului. 

O imagine a acestei vizite publicată pe Instagram îi arată pe cei doi copii alergând în mijlocul pilonilor monumentului. Unii i-au reproşat artistei lipsa de respect pentru victime.  

“Pentru toate comentariile, aceşti copii sunt în realitate evrei, la fel ca mine şi toată familia mamei mele. (…) Pentru mine, este o celebrare a vieţii după moarte. Păstraţi-vă ura şi judecata pentru voi”, a anticipat artista reacţiile internauţilor. 

O multitudine de mesaje o acuză pe cântăreaţă că nu respectă memoria victimelor Holocaustului şi că le dezonorează memoria. Numeroşi comentatori au sărit totuşi în apărarea cântăreţei, apărându-i punctul de vedere. 

Aşa cum a scris revista People, Peter Eisenman, arhitectul Memorialului, a afirmat acum doi ani că fiecare este liber să viziteze locul în felul său. “Oamenii sar pe aceşti piloni dintotodeauna. Stau la soare, fac picnic, şi nu este grav”, a declarat el pentru BBC în 2017. O afirmaţie intens promovată de cântăreaţă şi de fanii ei. 

Cele mai citite

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă