12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleO versiune nouă a serialului "Beverly Hills 90210", în pregătire la Hollywood

O versiune nouă a serialului “Beverly Hills 90210”, în pregătire la Hollywood

Cinci dintre starurile serialului, Jennie Garth, Tori Spelling, Ian Ziering, Brian Austin Green şi Jason Priestley, ar fi în negocieri pentru a-şi relua rolurile.

Surse apropiate acestui proiect au declarat pentru tmz.com că actorii au avut o serie de întâlniri cu scenarişti şi producători şi că s-ar purta negocieri cu distribuitori precum Netflix, Amazon şi Hulu.

Nu se ştie deocamdată care dintre celelalte staruri, printre care Luke Perry şi Shannen Doherty, ar mai fi implicate în proiect.

Serialul “Beverly Hills 90210” a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty – care a părăsit show-ul TV la finalul celui de-al patrulea sezon, din cauza unor neînţelegeri cu echipa de producţie.

Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată “90210”, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul “90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă