9.4 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Oana Roman a anunțat că se va recăsători cu Marius Elisei. Când va avea loc evenimentul

La jumătate de an după ce au decis să se despartă și la 3 luni de la semnarea actelor de divorț, Oana Roman a anunțat că se va recăsători cu Marius Elisei. Cei doi s-au împăcat în luna iunie, iar reluarea relației a fost de bun augur. Timpul și-a pus amprenta pe sentimentele lor și se pare că dragostea este mai puternică ca niciodată! 

De această dată, Marius Elisei și Oana Roman au decis să se recăsătorească, ținând cont că nu și-au dezlegat cununia religioasă după divorț. Evenimentul va avea loc spre finalul lunii septembrie:

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei formează un cuplu din 2013 și au o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă