4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleOana Zăvoranu: Am luat-o cu râie de acolo

Oana Zăvoranu: Am luat-o cu râie de acolo

Vedeta a explicat că a încercat de multe ori să o ia pe bătrână, însă nu a putut, până ce judecătorii i-a dat în cele din urmă dreptate.

 „Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o – chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”, a spus Oana Zăvoranu , potrivit Antena Stars.

Conducerea căminului susţine că Oana Zăvoranu nu ar fi fost interesată niciodată, cu adevărat, de soarta bătrânei, tocmai de aceea a lăsat-o în voia sorţii. Într-un interviu, actrița a mărturisit că nu a fost niciodată vorba de aşa ceva. Ci din contră. Ori de câte ori a încercat să o scoată din chinul și mizeria în care stătea, statul nu i-a permis, până nu a câştigat în primă instanţă. Mai mult de atât, se pare că vedeta nu a semnat niciodată vreun contract cu azilul respectiv, aşa că acuzaţiile care i se aduc sunt total nefondate.

 „Eu nu am semnat niciun contract pe baza căruia să stea în azilul acestui mare om de afaceri, care de fapt, e vai de capul lui. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o”, a spus Oana Zăvoranu.

A revenit pe micile ecrane

Vedeta colaborează din nou cu Ruxandra Ion pentru un nou serial, după aproape 15 ani de la serialele Numai iubirea și Păcatele Evei. Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti. „Prima mea secvenţă are loc la piscinã. Chiar dacă am filmat la începutul lunii iunie, am avut „norocul” unei zile cu adevărat friguroase. Toată echipa era îmbrăcată gros, eu defilam în toată splendoarea în costum de baie. Momentul culminant a fost săritura în piscinã, cu nu mai puţin de 5!!! duble. Am îngheţat în apă şi am răcit, însă am văzut secvenţele la avanpremiera serialului şi pânã şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune că a meritat tot efortul!”, a explicat Oana Zăvoranu.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă