Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oana Zăvoranu  (Foto: Romania TV)

Oana Zăvoranu (Foto: Romania TV)

Oana Zăvoranu cere daune de jumătate de milion de euro de la Pepe, fostul ei soţ

Oana Zăvoranu a depus, marţi, la Secţia 10 de Poliţie din Capitală o plângere împotriva fostului său soţ, Ionuţ Pascu (Pepe), informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Oana Zăvoranu îi cere acum lui Pepe daune de 500.000 de euro, pe motiv că ar fi defăimat-o timp de mai mulţi ani de zile.

"Mi-a făcut două plângeri penale, atât ca persoană fizică, cât şi ca persoană juridică, că aş fi furat, i-aş fi distrus locuinţa şi aşa mai departe. Din anul 2011, când a formulat aceste plângeri, până în anul 2016, m-am luptat corect să dovedesc nevinovăţia. Faptul că organele de urmărire l-au considerat nesincer pe Ionuţ Pascu în declaraţii nu a fost atât de mediatizat. A fost găsit nesincer în declaraţii, iată că Oana Zăvoranu a primit două neînceperi (neînceperea urmăririi penale -n.r.) în două locuri", a declarat Oana Zăvoranu, la ieşirea de la poliţie.

"Este normal să îmi repar imaginea atât de terfelită", a susţinut Oana Zăvoranu, astfel că ea îi cere fostului soţ daune de 500.000 de euro.

Oana Zăvoranu şi Ionuţ Pascu au divorţat în anul 2011.

Comentarii

loading...