8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleOffice vs. timp liber – Produse smart pentru tine

Office vs. timp liber – Produse smart pentru tine

Petreci mai mult timp la birou şi ai nevoie de gadget-uri şi accesorii care să se potrivească atât cu smartphone-ul tău, cât şi cu activităţile tale? Sau îţi place să te aventurezi în lumea întreagă şi să petreci timp de calitate în timp ce eşti mereu conectat?

Atunci când alegi un produs tech, trebuie să te asiguri că specificaţiile acestuia sunt cele de care ai nevoie pentru a-l folosi cât mai eficient. În rândurile care urmează, ţi-am scris despre trei categorii de gadget-uri cu variante atât pentru office, cât şi pentru timp liber, ca să fie mai uşor să-ţi alegi produsul potrivit ţie.

 

Fitness & smart tracking

Office:  pentru că vine cu o mulţime de funcţii inteligente şi pentru că te poate ajuta să faci faţă oricăror provocări, îţi recomandăm să alegi un smartwatch atunci când ai un stil de viaţă activ. Acesta nu doar că se conectează la telefon şi te ajută să faci anumite task-uri prin comenzi vocale, eficientizând astfel timpul de lucru, dar se potriveşte şi ca design, completând ţinuta şi aducându-ţi un plus de eleganţă. Îţi poţi consulta agenda, poţi iniţia apeluri, poţi schimba interfaţa pentru a se potrivi nevoilor tale, totul rapid şi intuitiv. În plus, smartwatch-urile vin şi cu multiple funcții de sport, pentru că un stil de viaţă echilibrat înseamnă şi mişcare regulată. Printre cele mai apreciate smartwatch-uri sunt cele de la Apple, Samsung, Huawei sau FitBit, astfel că sigur există un ceas inteligent potrivit pentru tine.

 

 

Timp liber: cu o ţinută mai lejeră, dimensiuni reduse şi o serie de funcţii inteligente care-ţi vor fi de mare ajutor, o bratara fitness este alegerea potrivită atunci când ai nevoie de un tracker mai mult decât de un asistent personal. Conectată la smartphone pe care ai instalată o aplicaţie dedicată, îţi va afişa cu acurateţe date despre activitatea ta zilnică – monitorizare paşi, puls, progres în antrenamente. În plus, poate monitoriza şi calitatea somnului, la fel ca un smartwatch, dar fiind mult mai uşor de purtat pe parcursul nopţii datorită dimensiunilor.

 

Muzică & conversaţie

Office: pentru un stil de viaţă mereu activ, mereu în întâlniri de afaceri sau pe drum, ai nevoie de o cască Bluetooth care să-ţi fie alături. Astfel, vei avea mâinile libere şi vei putea prelua toate apelurile importante, fără să porţi grija telefonului. Atunci când alegi casca Bluetooth potrivită, mergi pe mâna specialiştilor. Bazează-te pe confort, pe autonomie şi pe funcţiile inteligente, pentru că astfel investeşti nu doar într-un produs, ci în întreaga experienţă audio. Cu o cască Bluetooth, te vei bucura de calitate a sunetului, de automonie extinsă şi de confort optim pentru utilizare îndelungată, caracteristici perfecte pentru tine.

 

 

Timp liber: dacă muzica este viaţa ta, sigur te vei bucura de o boxă Bluetooth pe care o poţi lua cu tine oriunde. Acasă sau la distracţie, boxa Bluetooth este partenerul ideal datorită dimensiunilor reduse, a sunetului clar şi puternic, dar şi a autonomiei – acestea fiind principalele caracteristici pe baza cărora trebuie să te ghidezi. Îţi recomandăm, de asemenea, să alegi o boxă Bluetooth rezistentă la apă, pentru o mai mare varietate de momente în care o poţi lua cu tine.

 

Deplasare smart

Office: vrei să ajungi cât mai repede la birou, fără să ai grija traficului aglomerat? Poţi economisi timp, bani şi energie, alegând o trotinetă electrică inteligentă. Acestea sunt perfecte pentru un stil de viaţă activ, iar majoritatea pot fi pliate, pentru depozitare fără griji şi transport cât mai eficient.

 

Timp liber: ce-ai zice de un scooter electric, care să te provoace să înveţi ceva nou? Contribuie nu doar la starea ta de bine, cât şi la activitatea ta fizică. În plus, sunt uşor de depozitat şi de curăţat, aşa că le poţi alege cu încredere chiar dacă locuieşti în apartament şi porţi grija spaţiului.

Iată cum produse din categorii asemănătoare se pot potrivi mai bine unui anumit stil de viaţă. Orice ai alege, le găseşti pe toate pe EuroGsm.

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...
Ultima oră
Pe aceeași temă