15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleOscar 2019: Măsuri excepţionale de securitate la Dolby Theatre

Oscar 2019: Măsuri excepţionale de securitate la Dolby Theatre

Organizatorii se aşteaptă ca 735 de permise pentru fani să fie emise pentru duminică în zona covorului roşu. Fiecare dintre ei va trebui să comunice codul numeric personal.

Un număr de 10.072 de ofiţeri de poliţie se vor afla la Dolby Theatre din Los Angeles.

„Vom trimite destui poliţişti pentru a asigura securitatea tuturor participanţilor la Oscar. Sperăm la ce e mai bine şi suntem pregătiţi pentru ce e mai rău”, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD pentru The Hollywood Reporter.

Anul acesta, 883 de publicaţii au cerut acreditări, însă multe nu vor primi, având în vedere că anul trecut doar 306 au fost pe listă. În total, în 2018, au fost acordate 1.775 de permise pentru presă.

Una dintre măsurile de securitate a fost interzicerea publicării de fotografii în care apăreau badge-urile, iar anul trecut cel puţin un reprezentant al presei a fost escortat în afara teatrului, pentru că a publicat online o imagine în care purta legitimaţia la gât. 

Din echipa de producţie televizată a Oscarurilor fac parte 250 de angajaţi, la care se adaugă 60 de plasatori pentru cei 3.300 de participanţi.

PricewaterhouseCoopers se va ocupa de sigilarea plicurilor, în două seturi, în care sunt numele câştigătorilor statuetelor, iar fiecare se va afla într-o altă servită. Una se va afla în dreapta scenei, la un reprezentant al companiei, iar celaltă, în stânga, păzită de un angajat al PwC.

Un al treilea set se va afla la un producător al show-ului, aceasta fiind o altă măsură recentă de securitate, pentru a evita o gafă similară celei din 2017, când câştigătorul pentru „cel mai bun film” a fost anunţat „La La Land”, în mod eronat, în locul „Moonlight”.

Nu există o listă a câştigătorilor, de teamă ca aceasta să nu ajungă în presă, aşadar trei reprezentanţi ai PwC trebuie să memoreze ce film câştigă la fiecare dintre cele 24 de categorii.

Până duminică, când vor fi aduse la Dolby Theatre, servietele se vor afla într-un loc secret.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar, acordate de Academia Americană de Film, va avea loc duminică, la Los Angeles. Lungmetrajele „Roma” al lui Alfonso Cuaron şi „The Favourite” al lui Yorgos Lanthimos au primit cele mai multe nominalizări, câte zece.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...
Ultima oră
Pe aceeași temă