9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleOtniela și Ioana Filimon vor fi concurente în noul sezon „Bravo, ai...

Otniela și Ioana Filimon vor fi concurente în noul sezon „Bravo, ai stil!”

Faima le-a adus în concurs. Eleganţa le susține în luptă. Stilul va decide victoria. Doar una dintre cele 9 concurente va fi desemnată “Cea mai stilată celebritate din România”. Încă două nume cunoscute și iubite de public au răspuns afirmativ provocării de a participa în cel de-al șaptelea sezon al unicului show de fashion din România, “Bravo, ai stil! Celebrities”. Frumoase, determinate și cu o vastă experiență în domeniile lor de activitate, participante în multe reality show-uri de succes, Otniela și Ioana Filimon sunt și ele nerăbdătoare să trăiască experiența “Bravo,ai stil! Celebrities!”, în această toamnă, la Kanal D.

Ioana Filimon este un fotomodel de succes, atât în țară cât și în străinătate și una dintre cele mai frumoase femei din România, deținând două titluri importante de miss în palmares, Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. Frumoasa șatenă a studiat Ingineria și Protecția Mediului, însă a rămas fidelă pasiunii sale, modelling-ul, pe care îl practică încă din adolescență. Senzuală, feminină, dezinvoltă și cu mult rafinament, Ioana Filimon va face cu siguranță spectacol pe podiumul „Bravo, ai stil! Celebrities”. Adepta unui stil de viață sănătos, celebrul fotomodel va împărtăși telespectatorilor câteva dintre trucurile vestimentare învățate de-a lungul carierei sale de la designerii cu care a colaborat și va încerca să își redefinească stilul personal.

“Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil <cu clasă>. Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii”, spune Ioana Filimon.

Otniela Sandu este o femeie frumoasă, puternică, mereu dornică să se reinventeze atât din punct de vedere stilistic, cât și profesional. Frumoasa blondă este absolventă de Jurnalism și pasionată de actorie. Otniela s-a dedicat artei cinematografice, având roluri secundare în filme de lung metraj și într-un serial online. A participat la mai multe show-uri de televiziune cu tematică sportivă și este urmărită de sute de mii de fani în mediul online. Actriță și influencer, Otniela Sandu este adepta unui stil vestimentar pe care îl caracterizează ca fiind <colorat, plin de viață și surprinzător>, cu accente personale, pentru că știe exact ce o avantajează.

“Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, spune Otniela.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă