18 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

Paige Spiranac dă cărțile pe față

Diva de 27 de ani, al cărei iubit este fostul jucător de baseball Steven Tinoco, a fost invitată în cel mai recent podcast „Playing A Round”. Într-o discuție cu un terapeut în relații, ea a spus că a avut deseori probleme la întâlnirile romantice, mai ales dacă pretendentul la inima ei se chinuia să ducă o conversație la bun sfârșit.

„Am avut parte de multe întâlniri, unele în care tipul arăta super, dar fie era prea emoționat, fie pur și simplu nu știa să poarte o conversație”, a spus indignată blonda, care a continuat cu dezvăluirile. „Dacă cineva întârzie, mi se pare că e un semn de lipsă de respect. Și sunt o persoană care are tendința să transforme cele mai mici detalii într-un lucru mai mare”.

Paige a mărturisit că îi plac întrebările personale, despre familie, care demonstrează un interes al pretendentului față de ea: „Este un lucru care îmi place foarte mult și care este cu adevărat important pentru mine”.

De-a lungul vremii, blonda cu aptitudini de fotomodel a pozat pentru mai multe reviste, cea mai cunoscută dintre acestea fiind „Sports Illustrated”, acolo unde Paige nu s-a sfiit să-și arate „bogățiile” cu care Mama Natură a înzestrat-o.

Ultima oră
Pe aceeași temă