23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePălăriile de damă: 3 sugestii inedite de asortare pentru toamna 2018

Pălăriile de damă: 3 sugestii inedite de asortare pentru toamna 2018

Maiestuoasa toamnă și-a făcut intrarea pe podium, aducând cu ea cele mai cool tendințe ale sezonului rece. La capitolul accesorii de damă, ea și-a desemnat și preferatele: pălăriile! Pentru că șapca este out of season, iar fesul nu este încă potrivit cu temperaturile de afară, o pălărie rămâne alegerea ideală pentru toamnă. Practică și extrem de chic, aceasta poate fi purtată în diverse combinații vestimentare, asortându-se într-o simbioză perfectă cu rochii de zi și de seară, ținute casual sau combinații extravagante. Poartă pălăria cu stil, abordând una dintre cele 3 combinații propuse de noi!

Pălăria în ținute de inspirație masculină
Nu-i așa că toamna simți nevoia de puțin mai multă lejeritate, iar acest lucru te ghidează chiar și în alegerile vestimentare? Așa credem, motiv pentru care cauți, poate, acele ținute care să îți ofere senzația de ”comfy”. Piesele de îmbrăcăminte specifice garderobei masculine au cucerit topurile tendințelor vestimentare din această toamnă, așa că ai voie să le porți și tu! Costumele, sacourile, blugii de tip boyfriend sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai la îndemână în crearea unor outfituri reușite.

În tot acest tablou demn de cele mai prestigioase reviste de modă, o pălărie este accesoriul care adaugă feminitate ținutei și care le oferă o tentă de delicatețe, specific feminină.

 

https://pixabay.com/p-1226644/?no_redirect

Pălăria ca accesoriu în ținutele cu ștaif
Pălăria este un accesoriu care poate fi purtat cu ușurință atât ziua cât și seara. Alegând un model elegant, poți transforma acest element în focusul outfiturilor tale de ocazie. Mai ales că în sezonul rece petrecem mai mult timp la restaurante și în localuri, din cauza faptului că vremea de afară nu ne mai permite să ne bucurăm de plimbări frecvente prin parc, vei simți nevoia să porți outfituri diverse, mai sofisticate sau mai extravagante. Pentru ținutele cu ștaif, folosește pălăriile în combinație cu rochiile de seară, cu jachete din blană și cu topurile cu animal print. Pălăriile fedora sunt o opțiune foarte bună, pentru a conferi un plus de stil ținutelor de seară. Ca un pont de stil, îți recomandăm să folosești pălăria ca pată de culoare a outfiturilor tale!

 

https://pxhere.com/en/photo/818668

Pălăria ca element focus al outfiturilor de stradă
Stilul de stradă adoptă, în acest an, cel mai cool accesoriu al tututor timpurilor: pălăria! Aceasta poate fi purtată în combinație cu piese vestimentare sport, cum ar fi jachetele, bluzele de trening și chiar și cu încălțămintea sport precum adidașii, tenișii ori ghetele. Fashionistele au, deci,  ”verde” la combinații de stradă inedite, care mai de care mai îndrăznețe. Partea și mai bună este că nu se impun reguli de stil în ceea ce privește modelul pălăriilor. Indiferent că alegi o pălărie cu boruri largi sau înguste, cu calotă înaltă sau mai joasă, poți avea siguranță că te încadrezi în cele mai recente tendințe vestimentare caracteristice stilului de stradă.

Pălăriile fedora și cele Panama sunt două dintre modelele preferate pentru accesorizarea ținutelor în acest sezon.

 

https://www.maxpixel.net/Woman-Hat-Beauty-Fashion-Sexy-Sensual-Slim-Girl-863439

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă