Palatul Parlamentului, platou de filmare pentru o telenovelă

Palatul Parlamentului, platou de filmare pentru o telenovelă

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, unor case de producție TV, să filmeze şi în Palatul Parlamentului unele secvenţe din seria a doua a telenovelei ”Regina Sudului”. Serialul se va filma în mai multe locații precum Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90.

Iulian Budușan 0 comentarii

Societatea SC GCC Film Global SRL realizează în România un serial, "Regina Sudului", de 64 de episoade, în colaborare cu Telemundo şi Diagonal TV Spania, în mai multe locaţii din Bucureşti şi împrejurimi, cum ar fi Palatul Snagov, Casa Oamenilor de Ştiinţă, Baza Aeriană 90 Otopeni şi altele.

”Având în vedere arhitectura deosebită, structura monumentală şi grandoarea finisajelor din Palatul Parlamentului se solicită filmarea unor secvenţe în data de 12 mai 2018 în unele spaţii aflate în administrarea Camerei Deputaţilor. Având în vedere calendarul pentru 12 mai 2018 propunem ca, în acea dată, filmarea să fie făcută doar în Galeria hol C6 şi în sala Nicolae Bălcescu. Pentru celelalte spaţii solicitate (hol C1, holul şi scările C4, holul din faţa săşii Al I Cuza - nivel P) se va stabili o altă dată disponibilă împreună cu solicitantul”, se arată în memorandumul intern aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

Potrivit documentului, această filmare va implica o zi înainte pentru amenajare şi o zi după pentru demenajare. ”Propunem utilizarea spaţiilor menţionate în vederea realizării acestei filmări să se tarifeze conform M.I. aprobat de Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nr.899/08.09. 2014, pe bază de contract comercial”, se mai arată în memorandum.

Comentarii

loading...