10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestylePandemia a explodat vânzările de laptopuri și computere desktop

Pandemia a explodat vânzările de laptopuri și computere desktop

Achizițiile de laptop-uri și computere tip desktop la nivel mondial au ajuns în 2020 la valori înregistrate ultima dată în urmă cu 13 ani, iar producătorii fac eforturi considerabile de a micșora perioada de așteptare în contextul cererii foarte mari de echipamente.

Livrările globale au atins în acest an valoarea de 300 milioane de laptopuri și computere desktop, o creștere de cel puțin 15%, informează furnizorii de echipamente.

Cea mai mare creștere este pe piața tabletelor, cererea uriașă venită dinspre unitățile școlare generând comenzi de circa 1,77 miliarde, cu aproximativ 130 milioane mai multe unități decât cele comercializate în 2019, conform datelor companiei de cercetare Canalys, preluate de Reuters.

Laptouri și computere desktop au achiziționat nu doar cei obligați să-și desfășoare munca în sistem online ci și persoanele care nu dețineau până acum astfel de echipamente fără de care nu pot comanda produse online.

Cele mai citite

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...

GALERIE FOTO. Mikayla s-a autoproclamat „comoara națională a Canadei”

Cea mai sexy jucătoare de hochei pe gheață din lume, Mikayla Demaiter, și-a captivat cei 3,2 milioane de urmăritori de pe Instagram cu cea...
Ultima oră
Pe aceeași temă