Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sfântu Gheorghe  (Foto: Mihai Diac)

Sfântu Gheorghe (Foto: Mihai Diac)

Pandemia schimbă deciziile turiștilor. Cei care preferau Vama Veche vin acum în Deltă

Necesitatea protejării împotriva pandemiei a sporit, în acest an, numărul de turiști care vin în Delta Dunării - o zonă mai greu accesibilă cele cele din sudul litoralului românesc.

Mihai Diac 0 comentarii

"Dacă în anii trecuţi, principalele categorii de turişti care se cazau în camping, în Delta Dunării, erau studenţii şi nostalgicii de Vama Veche, care căutau preţuri mici la cazare, linişte şi izolare, nevoia de distanţare fizică a unor români aduce noi tipuri de turişti în astfel de structuri de cazare, şi anume familiile cu copii, dar şi corporatişti şi tineri", relevă un studiu difuzat de un resort din Delta Dunării.

Conform acestei surse, categoriile de turişti menționate mai sus au înregistrat în această vară o creştere cu 20 la sută în zona brațului Sfântu Gheorghe din Delta Dunării.

Comentarii

loading...