22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestylePandora lansează noi modele inovatoare din colecția Moments

Pandora lansează noi modele inovatoare din colecția Moments

Suporturile pentru talismane, pe care le putem adăuga pe brelocuri de chei, cercei de tip hoops, pe geantă,  oferă modalități noi de a purta talismanele preferate și de a le duce în locuri complet noi.

Create din metalele semnătură Pandora, de înaltă calitate, noile bijuterii vă invită să vă personalizați creativ cerceii, cheile, geanta, încheietura mâinii sau cureaua pentru a se potrivi oricărei dispoziții sau ocazii.

 

„Spunem propriile povești prin intermediul talismanelor noastre și prin modul în care le purtăm, la încheietura mâinii, la gât, la ureche sau în alte moduri și mai creative”, au afirmat Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora VP Creative Directors. „Aceste stiluri unice transpun talismanele noastre și le regăsiți astfel pe surporturi neașteptate”.

 

Acești cercei de tip hoop, pe care îi poți purta cu talismane, adaugă o doză de personalitate look-ului de seară. 

 

Atunci când sunt adăugate la blugi, aceste suporturi pentru talismane reprezintă accente cool pentru o ocazie casual, precum un brunch cu prietenii.

Un breloc cu talismanele preferate aduce strălucire și un aer jucăuș ținutei de zi cu zi.

 

Look-ul tău pentru birou poate fi și mai modern cu acest suport de talismane pentru geantă – adaugă piesele iubite și nu vei trece neobservată.

 

#Somethingaboutyou #PandoraMoments

 

 

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

 

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Armata israeliană: victimele atacului de la consulatul iranian din Damasc erau teroriști angajați împotriva Israelului

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a afirmat luni că victimele atacului care a vizat consulatul iranian la Damasc pe 1 aprilie erau "terorişti"...
Ultima oră
Pe aceeași temă