15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestylePatagonia Expedition Race, o nouă misiune a echipei Climbing The World

Patagonia Expedition Race, o nouă misiune a echipei Climbing The World

De această dată, Vasile Oșean și Ionuț Olteanu vor face echipă cu Monica Mânicuță și Alex Diaconu pentru a participa la Patagonian Expedition Race, cea mai dură cursă de anduranță pe uscat. Concurenții vor traversa câmpii, munți, ghețari, păduri indigene, mlaștini, râuri, lacuri și canale, ghidându-se doar cu o busolă.

Ajunsă la cea de-a 13-a ediție, cursa urmează un format de expediție, în care echipele, formate din patru concurenți (între care se află, obligatoriu, o femeie), trebuie să interpreteze o hartă a cursei.

Harta este prezentată cu doar 24 de ore înainte de concurs, iar cu ajutorul ei, concurenții vor găsi un traseu care să-i ghideze în mod autonom între activități – caiac, trekking, mountain back și altele, pentru a ajunge la linia de sosire în limita maximă de zece zile. Factorii-cheie pentru finalizarea cursei sunt strategia, munca în echipă și abilitățile de navigare.

Cei patru concurenți români au început deja antrenamentele pentru cursa care va debuta pe 18 noiembrie a.c. Unul din sponsorii principali ai Patagonian Expedition Race este Aqua Carpatica, care a fost partener și la cursa Atlantic Challenge.

Pe lângă Vasile Oșean și Ionuț Olteanu, la Atlantic Challenge, cea mai dură cursă de canotaj din lume, au participat Marius Alexe și Andrei Roșu.

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă