11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePeek & Cloppenburg – un nou design al magazinului din Băneasa Shopping...

Peek & Cloppenburg – un nou design al magazinului din Băneasa Shopping City

Pentru că experiența de shopping la Peek & Cloppenburg trebuie să te facă să te simți ca un VIP, redeschiderea magazinului menține aceleași standarde. De la covorul roșu și aranjamentele florale spectaculoase de la intrare până la candy bar-ul și make-up cornerul din interior, completate de cadourile surpriză, voucherele de discount, clienții vor avea in aceste zile experiențe  menite să sublinieze stilul sofisticat al Peek & Cloppenburg.

Noile tendințe ale sezonului primesc o reprezentare completă pe cele două etaje ale magazinului de 3.805m², unde fiecare vizitator are acces la cele mai râvnite elemente vestimentare ale brandurilor care trasează direcțiile tendințelor în fiecare sezon.

“Piața din România are un potențial semnificativ în planurile noastre de dezvoltare și tocmai de aceea intensificarea acțiunilor locale a devenit o prioritate. Suntem încântați de parcursul companiei de la intrarea noastră pe piața din România și am așteptat cu interes redeschiderea magazinul nostru în Băneasa Shopping City.  Suntem nerăbdători să le prezentăm clienților noștri noua imagine a magazinului, mai ales că această nouă investiție în magazinul din Băneasa a venit absolut firesc.”, menționează Paul Pörtner, Director Retail Management at Peek & Cloppenburg.

Paul Pörtner

Ce te așteaptă în noul magazin?

Peste 200 de mărci internaționale de top, cât și proprii precum Jake`s creează harta de shopping în noul magazin Peek & Cloppenburg. De la mărcile exclusive, la demonstrațiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, până la noile definiții estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferințele vestimentare, primește acces la noile colecții.

Descoperă noile tendințe prin viziunea celor mai mari creatori de modă, care semnează colecțiile prezente în Peek & Cloppenburg! Tendințele sezonului toamnă-iarnă ’19-’20 marchează o reîntoarcere a stilului retro într-o reinterpretare contemporană.   

Ca un transfer în anii ‘70, ajungi într-un spațiu-timp dominat de pulovere simple, combinate cu fuste ample, de sacouri de catifea sau de raiat, pantaloni culotttes sau evazați și trenciuri.

Volumele, reprezentative pentru anii ‘80, sunt o altă direcție stilistică care marchează traseul tendințelor-cheie ale sezonului și care au primit o interpretare high-end prin obiectele vestimentare propuse de marile case de modă prezente la Peek & Cloppenburg.

Și dacă influențele clare ale perioadelor marcante în modă și-au făcut observată prezența de pe catwalk-uri în magazin, la nivel de cromatică se evidențiază culorile tomnatice în interpretări calde (tonuri de maro, verde și galben muștar) și motivele ecosez, prezente în toate colecțiile.

 

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă