21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePeste 3000 de fani au venit la inaugurarea magazinului AC&co, să-l întâlnească...

Peste 3000 de fani au venit la inaugurarea magazinului AC&co, să-l întâlnească pe Burak Özçivit

Ieri, 26 iunie, a avut loc inaugurarea noului magazin AC&co din AFI Cotroceni. La eveniment au participat peste 3000 de persoane, devenind astfel o inaugurare de amploarea unui concert. Numărul mare de participanți se datorează actorului Burak Özçivit, ce a venit pentru prima dată în România să-și întâlnească fanii.

Magazinul AC&co a fost inaugurat în prezența Excelenței Sale, Dna Ambasador a Turciei în România, Füsun ARAMAZ.

La ora 16.00, când actorul urma să aibă o sesiune de autografe, punctul de întâlnire a devenit neîncăpător, mii de fani scanându-i numele. Sesiunea de autografe a fost anulată din cauza mulțimii agitate și nerăbdătoare să-l întâlnească.

Burak Özçivit a avut lângă el 15 bodyguarzi care au făcut față cu greu entuziasmului mulțimii prezente. Fanii au urcat pe scenă să-și facă fotografii cu el, iar actorul a fost nevoit să părăsească scena din cauza aglomerației.

Actorul turc, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită, în prezent fiind și brand ambasadorul magazinului AC&co, reprezentând perfect bărbatul modern, elegant, șarmant, omul business- casual, care ține la etichetă și știe să poarte hainele clasice.

“Nu am crezut că fanii din România vor participa într-un număr atât de numeros la deschiderea magazinului AC&co. Ne-am bucurat să vedem cât de iubit este Burak Özçivit în România, și recunoaștem că am avut puține emoții pe parcursul evenimentului. Fanii actorului erau în extaz când acesta și-a făcut apariția, iar o mulțime extaziată este greu de controlat. Data viitoare vom organiza cu siguranță o întâlnire într-un spațiu mai mare, care să acomodeze miile de fani.”a declarat Osman Çavuşoğlu, Director Operațiuni și Vânzări AC&co.

 

Despre AC&co  (Altınyıldız Classics)

Compania Altınyıldız a fost înființată în 1952 cu scopul de a face cunoscut la nivel global calitatea materialelor turcești. În 2009 compania a înființat brand-ul AC&co , combinând expertiza în domeniul textil cu pasiunea pentru modă. Brand-ul a cunoscut o ascensiune treptată pe nișa masculină. Astăzi, AC&co  are în portofoliu un număr de 200 de magazine, printre care 190 de magazine se află în Turcia și 4 în România. În următorii cinci ani, brand-ul AC&co  își propune să ajungă la 25 de magazine în România.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă