10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestylePIATRAONLINE aduce produse destinate amenajării grădinii

PIATRAONLINE aduce produse destinate amenajării grădinii

Printre produsele destinate amenajarii gradinii se numara fantanile si cismelele din piatra naturala, pasii de gradina, rocarie, pebble si gratare de gradina.

Pebble-ul si rocaria sunt pietre naturale cu capacitate mare de adaptare in orice amenajare si se gasesc sub diferite jocuri de culori.

Pentru a nu se amesteca produsele intre ele, se recomanda folosirea distantierului de gradina pentru mozaic Deco Uni.

Pebble-ul poate fi folosit cu usurinta in jurul florilor pentru un plus de efect. Cheia in amenajarile exterioare este sa nu incarci vizual spatiul si sa creezi echilibru.

Pentru zonele din jurul florilor, poti opta pentru pebble din marmura verde.

Pentru amenajarea gradinii, PIATRAONLINE mai pune la dispozitie gratare de gradina din piatra naturala. Gratarul trebuie ales in functie de spatiul de care clientul dispune, dar si de preferintele pentru gatitul in aer liber. Gratarele din piatra naturala sunt rezistente, se asambleaza simplu si rapid si se gasesc asamblate din diferite materiale (placate cu piatra poligonala, cu piatra decorativa sau placate cu caramida refractata). Gratarele de gradina vin ambalate pe europaleti, alaturi de o schita. In plus, grila metalica este inclusa.

Gratarele de gradina din piatra naturala pot fi amplasate in orice spatiu, deoarece se gasesc sub diferite dimensiuni. Amplasarea unui gratar din piatra naturala, va reprezenta o modalitate ideala prin care sa-ti petreci timpul alaturi de cei dragi la sfarsit de saptamana. Atunci cand alegi locul unde vrei sa construiesti gratarul, tine cont de faptul ca acesta trebuie sa fie cat mai aproape de casa si de o sursa de apa.

Diversitatea culorilor si a modelelor de gratare permit asortarea cu orice stil de amenajare: rustic, modern, minimalist etc. Gratarele din gama PIATRAONLINE se remarca prin durabilitate si rezistenta in timp, datorita materialelor folosite.

Printre produsele destinate amenajarii gradinii de la PIATRAONLINE se numara pasii de gradina sau pasii japonezi, o traditie in tara Soarelui Rasare ce reprezinta echilibrul interior.

Aceste obiecte sunt realizate din ardezie Kavala sau marmura Kavala, fiind foarte rezistente, datorita grosimii de 3-4 cm, o solutie ingenioasa si ideala din punct de vedere estetic. Pentru a nu incarca vizual si inutil spatiul, poti amplasa pasii japonezi numai in zonele unde esti neaparat obligat sa calci.

Piatra naturala este un material versatil ce rezista peste generatii si aduce nenumarate beneficii amenajarii, printre care amintim: faptul ca face locul sa para mai spatios, are eficienta termica si costuri de intretinere reduse. In plus, atunci cand vorbim despre estetica si rezistenta, piatra naturala reprezinta o varianta eleganta, care nu se va demoda niciodata si care va rezista foarte bine in timp. Indiferent pentru ce tip de amenajare optezi (alei, terase, pavaje), piatra naturala nu va dezamagi si va arata minunat in amenajarea exterioara.

Desigur, pentru ca sa te poti bucura cat mai mult timp de amenajarea pe care o ai, trebuie sa asiguri pietrei naturale ingrijirea de care are nevoie, procedeu care se realizeaza cu ajutorul solutiilor profesionale marca LTP UK.

PIATRAONLINE a creat o serie de pachete destinate ingrijirii pietrei naturale cu solutii LTP, potrivite pentru diferite necesitati (pentru suprafete mate sau polisate, pentru refacere suprafete intunecate, pentru indepartare ciment, sare etc.). Pachetele pentru ingrijirea pietrei naturale, pot fi accesate aici.

Produsele PIATRAONLINE sunt de inalta calitate si pot fi folosite in orice tip de amenajare exterioara. In decorarea gradinii, te poti inspira din ghidul de pe blogul companiei si sa fii tu insuti un arhitect peisagist. Tot ceea ce ai nevoie este putina indemanare si creativitate, dar mai ales, produsele potrivite.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania si pune la dispozitia clientilor sai, peste 1.500 de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare. Compania are peste 40.000 de proiecte finalizate si se adreseaza unui numar mare de clienti, atat persoane fizice, cat si arhitecti, firme de constructii sau dezvoltatori imobiliari.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala, dar si cel mai mare din Romania. De peste 12 ani, compania selecteaza si importa piatra de inalta calitate din toate colturile lumii, pentru a oferi clientilor sai, posibilitatea de a transforma viziunea in realitate.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă