9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestylePink a decis să nu mai publice pe reţelele de socializare imagini...

Pink a decis să nu mai publice pe reţelele de socializare imagini cu copiii ei

Fotografia cu Jameson, fiul ei în vârstă de 2 ani, a primit numeroase comentarii negative pe Instagram.

„Trăim la o fermă. Copiii mei sunt dezbrăcaţi. Asta se întâmplă. Uneori şi eu sunt dezbrăcată”, spune ea în emisiunea „The Ellen DeGeneres Show” de luni, potrivit The Hollywood Reporter. Pink a explicat că, înainte ca fotografia să fie făcută, copilul şi-a dat jos scutecul pentru înot care era ud. 

Imaginea suprinsă în urmă cu trei săptămâni îi arată pe Jameson şi sora lui, Willow, în vârstă de 7 ani, alături de un pelican care a petrecut două ore cu familia.

„Oamenii au mers până acolo încât au spus că «cineva ar trebui să cheme Protecţia copilului» pentru că nu avea scutecul şi să mă întrebe cum îndrăznesc – unele dintre cele mai absurde lucruri. Am plâns mult după asta, pentru că îmi place să împărtăşesc poze cu familia mea… Sunt mai mândră de copiii mei decât de orice alt lucru pe care l-am făcut şi nu o să îi mai arăt. Nu o voi mai face”.

Cântăreaţa spune că este deschisă criticilor atâta timp cât sunt constructive şi emise politicos. „Îi înţeleg pe cei care spun «Trebuie să fii mai atentă, eşti în vizorul public, trebuia să te fi gândit la asta» şi au dreptate, dar există un mod frumos de a spune asta”, a mai afirmat ea în emisiunea care va fi difuzată luni.

Pink şi Corey Hart, fost motociclist de curse, au doi copii – Willow, în vârstă de 7 ani, şi Jameson, în vârstă de 3 ani.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă