Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

POB HoReCa: Afla de ce ai nevoie de un soft restaurant?

POB HoReCa: Afla de ce ai nevoie de un soft restaurant?

Pentru afacerile din domeniul HoReCa un soft restaurant reprezinta o solutie prin care munca angajatilor este simplificata si devine mai eficienta.

Rl online 0 comentarii

POB HoReCa: Afla de ce ai nevoie de un soft restaurant?

Pentru afacerile din domeniul HoReCa un soft restaurant reprezinta o solutie prin care munca angajatilor este simplificata si devine mai eficienta. Un soft care ofera solutii complete este potrivit pentru gestiune si contabilitate primara, dar si pentru controlarea stocurilor si eliminarea erorilor la operarea pe casele de marcat.

Controlul inventarului cu ajutorul programului POB HoReCa contribuie activ la eficientizarea consumului de materiale si produse. Altfel spus cu un soft restaurant poti controla investitiile in materii prime si pe termen lung iti vei creste profitul.

 

Gestionarea stocurilor: POB Soft vs. gestiune manuala

Managerul unui restaurant din domeniul HoReCa este responsabil cu controlul inventarului produselor si materialelor. Acest lucru inseamna ca acesta trebuie sa aiba o imagine clara asupra stocurilor in fiecare moment, de la primirea acestor produse si pana la comercializarea acestora sub diferite forme.

In interiorul afacerilor mici si mijlocii, acest important task ii revine managerului. Acesta numara manual fiecare produs si material. Pentru ca greselile sunt omenesti, de multe ori pot aparea greseli care sunt costisitoare. Prin folosirea unui program de gestiune, stocurile vor fi facute cu ajutorul codului de bare, greselile sunt aproape inexistente si eficienta creste.

Inventarul trebuie facut periodic, iar o investitie intr-un soft restaurant iti poate aduce un profit generos pe termen lung si un timp de lucru mai eficient.

Un alt factor important este generarea automata a raportului de productie si a bonului de consum, ce arata varfa care a fost produsa in bucatarie si ce materie prima a fost scazuta din stoc.

 

Principalele avantaje ale achizitionarii POB HoReCa

·         Afacerea ta va fi mai bine organizata

·         Angajatii vor lucra mai eficient, deci vor fi mai fericiti

·         Greselile umane si atat de costisitoare vor fi de domeniul trecutului

·         Reduci costurile pentru stocare si invetariere

·         Monitorizare completa si eficienta

Este important ca acest software pentru restaurant sa fie instalat de un profesionist si sa se stabileasca un set de reguli clare care sa fie respectate de toate persoanele care vor lucra cu programul de gestiune.

Un restaurant poate fi manageriat mai eficient cu ajutorul programului POB HoReCa, iar acest lucru este cunoscut de antreprenorii care conduc cele mai importante astfel de locatii din tara si din afara ei. Acest soft nu este dificil de implementat si reduce considerabil costurile, aspect care poate fi observat inca din prima luna de folosinta.

Angajatii pot lua comenzile de la mese, notele pot fi trimise direct catre bucatarie, iar notele de plata sunt trimise direct catre casa de marcat. Programul de gestiune elibereaza angajatii de munca stresanta si le permite acestora sa se concentreze pe atitudinea fata de client si oferirea unor servicii de calitate.

Daca esti un antreprenor care conduce un business din domeniul HoReCa, Pob Soft este programul de gestiune care te poate ajuta sa iti duci afacerea la un alt nivel. Misiunea ta este sa gasesti cele mai eficiente solutii de dezvoltare, iar acest soft este una dintre ele!

Comentarii

loading...