9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestylePoti comanda cele mai frumoase flori de Sfantul Valentin dintr-o florarie online!

Poti comanda cele mai frumoase flori de Sfantul Valentin dintr-o florarie online!

Si pentru ca spuneam de planficare, sa vorbim putin despre luna februarie. Stim ca nici macar nu am trecut de jumatatea lunii ianuarie, insa probabil asteptati si voi cu nerabdare luna iubirii, luna marcata de doua sarbatori destinate dragostei. Una dintre aceasta este Ziua Indragostitilor (Sfantul Valentin) sarbatorita pe 14 februrarie. Desi Ziua Indragostitilor este o sarbatoare imprumutata, Sfantul Valentin s-a sarbatorit mereu la romani. Astfel, ziua aceasta are dubla semnificatie: a iubirii si este si zi onomastica pentru Valentin si Valentina.

Daca sunteti indragostiti sau daca aveti printre apropiati un sarbatorit, va trebui sa va ganditi de pe acum la cadoul ideal. Cele mai frumoase sunt cele simbolice, iar pentru aceasta ocazie, florile se potrivesc perfect. Reprezinta iubirea, admiratia si respectul.

Stim ca in ziua aceea, la fel ca in orice alta zi de sarbatoare, florariile vor fi foarte aglomerate. Pentru a scapa de statul la coada si de riscul de a cumpara flori care nu sunt in cea mai buna conditie, va recomandam sa alegeti o florarie online. Puteti plasa comanda chiar si inainte de 14 februarie, specificand data si ora la care doriti sa fie livrate. Astfel, puteti alege din timp cele mai frumoase Flori de Sf. Valentin pentru persoanele iubite. In plus, puteti sa ii faceti o surpriza persoanei iubite chiar si daca va aflati in alta localitate sau in alta tara, nu este nevoie sa i le daruiti personal, daca nu este posibil. Si daca nu stiti ce sa alegeti pentru ziua in care se celebreaza iubirea, in continuare o sa va prezentam trei idei de buchete si aranjamente florale deosebite.

 Ce ar fi Sfantul Valentin fara trandafiri rosii? Acestia sunt simbolul pasiunii si sunt cele mai populare flori in aceasta zi. In locul unui buchet clasic, va recomandam sa alegeti o Cutie Inima 33 Trandafiri Rosii. Este un cadou deosebit datorita formei cutiei, frumusetii trandafirilor (alesi cu atentie) si faptului ca florile vor rezista mult mai mult fata de florile intr-un buchet. Trandafirii acestia sunt asezati in cutie pe un material imbibat in substante nutritive specil concepute pentru flori, ceea ce le permite sa se pastreze mai mult timp proaspeti.

Daca iubita sau sotia voastra prefera alte flori, puteti sa ii daruiti un Buchet Trandafiri “Romantic Thoughts”. Acesta este format din 19 trandafiri roz superbi, iar ambalajul este in aceeasi paleta de culori. Rozul simbolizeaza fericirea, optimismul si este adesea atribuit ca fiind culoarea casniciei.

 

 Iar daca vreti sa ii daruiti un cadou care sa reziste mai mult de cateva zile, cel mai potrivit este un Trandafir Criogenat Rosu Mediu. Trandafirii criogenati sunt simbolul unei iubiri nemuritoare si va puteti bucura de ei pana la 25 de ani. De aceea, reprezinta un cadou ideal pentru a va declara iubirea.

 

 

Ce parere aveti despre florile pe care vi le-am prezentat? Ce ati alege pentru persoana iubita?

 

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă