Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premieră: super-concurs de Streetball 3x3 la Satu Mare

Premieră: super-concurs de Streetball 3x3 la Satu Mare

Pentru prima dată în Satu Mare, o competiție de Streetball 3x3 va încinge atmosfera din parcarea Centrului Comercial Aushopping. În perioada 22 – 23 septembrie, aici se vor întrece pasionații de baschet cu vârste cuprinse între 10 și peste 35 de ani.

Rl online 0 comentarii

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare împreună cu hypermarketul Auchan aduc din nou comunitatea împreună, în perioada 22-23 septembrie, între orele 10:00 și 20:00 pentru prima competiție de Streetball dedicată pasionaților de baschet din Satu Mare. Competiția de 3x3 se va desfășura în parcarea Centrului Comercial Aushopping.

 

Streetball 3x3 Satu Mare este de altfel un turneu internațional, deschis și altor țări, precum Ucraina, Slovacia, Bosnia și Herțegovina, care au deja 6 echipe participante. 3x3 este cea mai nouă disciplină olimpică, fiind pentru prima dată inclusă în turneul competițional din 2020, în cadrul Olimpiadei de la Tokyo.

 

Astfel, între 1 și 19 septembrie, doritorii se pot înscrie la una dintre categoriile de concurs, după cum urmează:

·         Under 10, Under 13, Under 15 – echipe mixte

·         Under 18 masculin/feminin

·         Open masculin/feminin

De asemenea, va exista și o categorie destinată celor cu vârsta de peste 35 de ani. În cadrul competiției va exista și un mini-turneu de aruncări de 3 puncte.

 

Înscrierile se fac printr-un formular de echipă, la unul din cele două link-uri:

 

·        https://www.ecosportteam.ro/evenimente/3x3-satu-mare

·        https://play.fiba3x3.com/events/b12978da-ebe2-40ef-bfee-a430d1209fa8

 

Premiile puse în joc sunt de 1.500 de euro pentru probele masculine și de 1.000 de euro pentru cele feminine. Competiția este acreditată de Federația Internațională de Baschet, astfel încât participanții vor acumula puncta în clasamentul FIBA.

 

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare are drept scop animarea comunității în care activează și menirea de a fi un centru comercial sociabil. Centrul comercial este parte integrantă din viața oamenilor, inima comunității din care face parte. Centrul este locul care îi aduce împreună și îi ajută să creeze legături cu cei din jurul lor.

 

Comentarii

loading...