Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premierul Modi la "Ziua internațională Yoga" - 21 iunie 2019   (Foto: http://www.yogaiya.in)

Premierul Modi la "Ziua internațională Yoga" - 21 iunie 2019 (Foto: http://www.yogaiya.in)

VIDEO Premierul Indiei prezintă poziții de yoga care se pot executa acasă, în izolare

Premierul Indiei, Narendra Modi, a postat pe Internet un set de exerciții de yoga pe care le practică el însuși și pe care le recomandă a fi încercate acasă, în izolare.

Mihai Diac 0 comentarii

Setul de exerciții este postat pe internet de premierul Indiei, Narendra Modi, sub titlul: "Yoga with Modi", precizează un comunicat transmis de Ambasada Indiei la București.

Prezentările video disponibile pe Youtube sunt însoțite de explicații audio și de recomandări medicale în foarte multe limbi, atât dintre cele vorbite pe subcontinentul indian, cât și în alte țări din întreaga lume.

Comentarii

loading...