8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestylePrezentatorul TV Bursucul a devenit tătic

Prezentatorul TV Bursucul a devenit tătic

După un drum plin de tensiune și așteptare, Bursucu a declarat că în timp ce soția lui era în travaliu, și el a avut unul cu trafic.

„La un moment dat am primit un telefon și mi s-a spus: ”Iubire, cred că…” A fost un accident pe Autostrada Soarelui, s-a răsturnat o cisternă și autostrada a fost închisă. Se mergea bară la bară.

Cum eu merg regulamentar, am pus masina pe avarii și nici eu nu știu cum am ajuns la Constanța. La ora 05 și 10 s-a născut. A luat nota 10 la naștere”, a mărturisit Bursucu’.

Fostul coregraf de la „Dansez pentru tine” și-a îndeplinit în sfârșit visul de a avea un copil.

„Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfantul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: ‘Vezi că ai ceva pe masa’. Eu am deschis cutia și am gasit acolo o poză cu un bob de fasole.

Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd. Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deți îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng. Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate intampla.”

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă