16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Prima fotografie în care se vede faţa bebeluşului Ducilor de Sussex

Imaginea, publicată pe pagina de Instagram a cuplului regal îl înfăţişează pe Archie strângând degetul arătător al tatălui său, Prinţul Harry.

„Îi dorim o primă Zi a Tatălui specială ducelui de Sussex”, arăta textul care a însoţit imaginea.

Micuţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost văzut numai în fotografii de la prezentarea sa de la St. George’s Hall din Castelul Windsor, la câteva zile de la naşterea care a avut loc pe 6 mai.

Au apărut şi primele detalii legate de botezul copilului, programat să aibă loc la Capela St.George din Castelul Windsor, în luna iulie, potrivit Sunday Times. Este aceeaşi capelă unde a fost botezat Harry în 1984, şi unde a fost oficiată ceremonia sa nupţială cu Meghan, în mai 2018.

Presa britanică precizează că micuţul va purta o replică a hainelor comandate de Queen Victoria în 1841 pentru botezul prime sale fiice, Victoria.

Hainele originale realizate din mătase Spitalfields şi dantelă Honiton lace, au fost purtate de 62 de bebeluşi regali, inclusiv de regina Elisabeta, la botezul său din 1926, ca şi prinţul Harry şi prinţul William.

Copia a fost realizată în 2004, când hainele originale au fost considerate prea fragile pentru a mai fi folosite.

Bebeluşul este unul dintre primii membri metişi de rang înalt din familia regală britanică – despre regina Charlotte (1744 – 1818) se spune că era metisă, iar aceasta a avut 15 copii.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în mai 2018, după o relaţie de doi ani.

Ultima oră
Pe aceeași temă