20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestylePrimul hotel Courtyard by Marriott din România

Primul hotel Courtyard by Marriott din România

Hotelul de 4 stele se află în zona financiară a Capitalei, noul Courtyard Bucharest Floreasca fiind recomandarea perfectă pentru cei care călătoresc în interes de afaceri, pentru întâlniri, conferințe și evenimente, precum și pentru cei care călătoresc de plăcere.

Cu acest nou hotel, Apex Alliance Hotel Management își consolidează poziția pe piața din România, Courtyard fiind primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an. Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro. Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță moderna. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Clienții noștri sunt oameni de afaceri, antreprenori și nu numai. Oaspeții noștri pun preț pe creativitate, văd călătoriile în locuri noi ca oportunități să dezvolte idei noi. Pasionați de ceea ce fac, determinați și orientați către succes, aceștia văd în orice călătorie oportunitatea de a accelera dezvoltarea personală și profesională, iar noi ne dorim să le asigurăm cadrul perfect pentru acest lucru, a declarat Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la 2 nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experiență completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale, a completat Adrian Adam. 

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice. Meniul oferă astfel o abordare contemporană a ingredientelor locale promițând un răsfăț al simțurilor. Cu o capacitate de 84 de persoane, restaurantul oferă servicii complete – mic dejun, prânz și cină – într-o manieră flexibilă, adaptată nevoilor clientului modern, care călătorește mult, atât în interes de afaceri, cât și personal.

Aflat în zona financiară a Bucureștiului – pe Bdul Dimitrie Pompeiu 2A, Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispoziția clienților un centru de conferințe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market -, precum și parcare subterană.

Cele mai citite

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă