22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestylePrimul studio de „fitness pentru faţă” s-a deschis

Primul studio de „fitness pentru faţă” s-a deschis

Compania, cu sediul în Los Angeles, Statele Unite, a deschis primul studio de „fitness facial” în Beverly Grove, o zonă cu magazine şi restaurante lux. Învăluit în roz, studioul se numeşte Skin Camp, iar supermodelul Kaia Gerbes este deja un client loial.

„Ideea este inspirată din rădăcinile mele est europene, acelea de a arăta cât se poate de natural”, afirmă fondatoarea şi directorul companiei, Karina Sulzer. De asemenea, aceasta este medic estetician, relatează publicaţia The Hollywood Reporter.

Pe rafturi se poate găsi colecţia de accesorii pentru îngrijire a feţei, inspirată de „gua sha”, o practică antică din China pentru terapie. Cele mai bine vândute produse sunt rolele faciale, create din diferite minerale, dar şi un set de ventuze pentru faţă.

Clienţii pot beneficia de un tratament personalizat şi non-invaziv, de la 15 minute până la o oră. Preţul unei astfel de şedinţe variază între 40 şi 80 de dolari. Toate şedinţele încep cu un tratament de lifting original al companiei, urmat de un tratament cu măşti organice.

Fiecare „activitate fizică” incorporează accesoriile de înfrumuseţare vândute de companie, precum o rolă facială care poate fi încărcată cu baterii fotovoltaice. „Această rolă costă 58 de dolari, iar lumea este înnebunită după produs”, spune Sulzer.

În funcţie de nevoile pielii, o şedinţă de tratament poate include şi măşti exfoliante sau detoxifiante. În plus, compania oferă tratament şi pentru clienţii care vor să se trateze împotriva îmbătrânirii tenului. Alte şedinţe pot include terapie cu lumină LED, „bombe” cu oxigen, dar şi un tratament facial cu aur de 24 de carate.

Următorul sediu „Skin Camp” se va deschide în New York, dar şi în alte locuri din Los Angeles. 

Cele mai citite

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

Cum să îți păstrezi sănătatea ochilor printr-un consult optometric regulat

Sănătatea ochilor este esențială pentru o viață de calitate. În acest sens, un consult optometric regulat poate juca un rol crucial. Află de ce...

Tu cum îți crești șansele de câștig la păcănele? TOP 5 sfaturi pentru a NU te baza doar pe noroc!

Lumina orbitoare a reflectoarelor, sunetul amețitor al clopoțeilor și senzația inimii care pulsează odată cu rotirea tamburului. Păcănelele online reușesc să ne captiveze cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă