19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestylePrincipalele tendințe în modă la materiale pentru paltoane, în anotimpul rece 2020

Principalele tendințe în modă la materiale pentru paltoane, în anotimpul rece 2020

Cu siguranță stofa și blana artificială sunt principalele tipuri de materiale pentru articolele vestimentare pentru sezonul rece – paltoane, sacouri, veste, jachete, căciuli, manșete, gulere, cape și altele. Anul 2020 aduce în tendințele modei materialele groase și confortabile, care au design special, sunt moi și călduroase.

 

Tendințe în modă la blănuri artificiale

Multe branduri au ales să înlocuiască blănurile naturale cu blănuri artificiale. Potrivit designerilor blana artificiala este un material textil de calitate superioară și o alternativă excelentă la blana de animale.

Designerii se concentrează pe lux în acest an și folosesc în creațiile lor vestimentare blana artificială cu efect cromatic senzațional, elegant, fie că este vorba despre blană cu fir scurt sau blană cu fir lung. Paltoanele la modă din blană artificială din anul 2020 sunt la fel de practice și atractive vizual, cum erau și cele din blană naturală. Multe dintre brand-uri și-au propus să protejeze fauna Pământului și să promoveze articole vestimentare pentru sezonul rece din blană artificială. 

În acest an au apărut inovații în ceea ce privește realizarea hainelor de blană artificială, astfel produsele sunt din ce în ce mai interesante, au forme și lungimi îndrăznețe, culori uimitoare, diferite stiluri și o eleganță aparte. Negru, roz pal, roșu și albastru sunt cele mai populare nuanțe de culori și imprimeuri folosite în acest an. Asta face ca articolele să fie cât mai apropiate de cele din blană naturală, diferența dintre ele este nesemnificativă, iar efectul același.

De asemenea, sunt în trend blănurile mov, roz, galben-portocaliu, sau în culori clasice.

Astfel de produse din blană artificială sunt la fel de rezistente și durabile pe vreme rece, sunt catifelate și confortabile.

În sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021 sunt la modă următoarele articole vestimentare:

·         Hainele din blană artificială voluminoase sau de tip jachetă scurtă

·         Paltoanele din blană artificială

·         Articole din blană artificială accesorizate cu bijuterii

·         Hainele lungi din blană artificială pentru stilul elegant sau casual

·         Hainele cu gulere mari din blană artificială.

Tendințele pentru sezonul rece 2020 includ și o gamă diversă de pălării și căciuli în diferite stiluri, simple și practice, confortabile și călduroase. Sunt la modă căciulile din blană artificială, extravagante și luxoase, pentru sezonul de iarnă, care pot fi purtate cu paltoane asortate.

Alte articole din blană sunt: manșete, gulere și cape. Stiliștii în modă recomandă manșetele din blană artificială, dar și capele și hainele lungi fără mâneci, care sunt luxoase și scumpe. În acest an se poartă fel de fel de articole din blană artificială, care impresionează prin design, stil și eleganță.

 

Tendințe în modă la materiale din stofă

 

Propunerile designerilor pentru toamna anului 2020 și primăvara anului 2021 te duc cu gândul spre sobrietate, spre un aspect monocromatic, fără a renunța însă la lux și exuberanță. În colecțiile designerilor apar referințe speciale la îmbrăcămintea istorică, realizată din stofe cum se purtau la castelele medievale, cum sunt paltoanele și rochiile lungi.

De asemenea, pelerina realizată dintr-un material din stofă uni arată senzațional și apare în prezentările de modă; poate fi realizată destul de ușor de persoanele care își doresc un asemenea articol vestimentar elegant, dintr-o țesătură de calitate superioară, cu preț accesibil.

O altă tendință în modă este rochia din stofă cu umerii și mânecile bufante, care pune silueta în valoare, fiind cambrată frumos pe talie. Astfel de materiale din stofă se folosesc în anul 2020 pentru orice tip de îmbrăcăminte – rochii, paltoane, pelerine, pantaloni, fuste, sacouri, jachete.

La cei mai renumiți designeri – Dolce & Gabbana, Dior, Chanel, Prada, Versace – apare un accesoriu vestimentar foarte elegant – cravata, în versiune mare și monocromatică. Cravata este recomandată în ținutele pentru femei alcătuite din cămașă, fustă și sacou din stofă asortat cromatic.

În toamna acestui an, îmbrăcămintea poate fi și simplă, din stofe uni sau în culori variate, iar apoi întreaga ținută poate fi îmbunătățită prin bijuterii impresionante – lanțuri lungi și coliere mari cu perle – dar și cu genți, pantofi și mănuși din piele.

Materialele din blană artificială și stofă pentru paltoane din toamna-iarna 2020-2021 sunt foarte frumoase atât în varianta simplă, cât și în combinații de nuanțe de culori. Sunt apreciate modelele geometrice clasice, culorile uni – alb, fildeș, negru, bej, maro, gri – dar și combinațiile de tip bej și albastru.

Sunt în trend și țesăturile jacquard, puloverele tricotate, țesăturile din lână cu imprimeuri simplificate, imitațiile din piele, dar mai ales stofa subțire, groasă și cu model.

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă