13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestylePrințul Harry, dezvăluiri șocante despre trecut

Prințul Harry, dezvăluiri șocante despre trecut

Prințul Harry muncește mai mult ca oricând! Nepotul Reginei Elisabeta a II-a a lansat de curând o nouă serie documentară axată pe sănătatea mintală, un proiect în colaborare cu celebra Oprah Winfrey căreia i-a acordat și primul interviu după ce a părăsit Marea Britanie.

În cadrul noului său proiect, Harry a vorbit despre anxietatea și problemele cu care s-a confruntat după decesul mamei sale, prințesa Diana. Acesta a mărturisit că a căzut în patima alcoolului pentru a depăși momentele grele din viață:

„Perioada de la 28 la 32 de ani a fost un coșmar pentru mine. Mă speriam de fiecare dată când mă urcam într-o mașină sau când vedeam un aparat de fotografiat. Eram dispus să beau, să iau droguri, să încerc şi să fac chestii care mă făceau să simt mai puţine lucruri decât simţeam. Dar, uşor, am devenit conştient că, OK, nu beam de luni până vineri, dar probabil beam într-o zi cât pentru o săptămână, vinerea sau sâmbăta seară. Şi beam nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să maschez ceva.”

Prințul Harry a adăugat și că Meghan Markle a avut o influență extrem de mare asupra sănătății sale mintale, aceasta fiind de altfel cea care l-a încurajat să meargă la terapie.

„Știam că dacă nu merg la terapie și nu îmi rezolv problemele aș fi pierdut-o pe femeia cu care mă vedeam petrecându-mi tot restul vieții. Am multe trăsături similiare cu mama mea. Terapia a fost începutul unei călătorii de cunoaștere”, a mărturisit Harry.

Pe de altă parte, Harry a adus noi acuzații la adresa tatălui său, precizând că nu își dorește ca Archie și viitoare sa fiică să treacă prin aceleași experiențe neplăcute:

„Tatăl meu obișnuia să ne spună mie și lui William când eram mai mici: „Așa a fost pentru mine, așa că va fi la fel și pentru voi.” Nu are niciun sens. Doar pentru că tu ai suferit, asta nu înseamnă că și copiii tăi trebuie să sufere. Din contră. Nu despre asta e vorba? Despre a rupe ciclul? Despre a nu lăsa istoria să se repete?”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă