12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestylePrinţul Harry si Ducesa de Sussex, celebrează un an de căsnicie

Prinţul Harry si Ducesa de Sussex, celebrează un an de căsnicie

Fiul celor doi, Archie, s-a născut la mai puţin de un an de la nuntă, la care au fost prezenţi staruri precum Oprah Winfrey şi George şi Amal Clooney şi importanţi membri ai monarhiei britanice.

Harry, 34 de ani, şi Meghan, 37 de ani, o fostă actriţă americană, s-au căsătorit după o poveste de dragoste de 16 luni după ce s-au cunoscut la o întâlnire aranjată de o prietenă comună.

Mama lui Meghan, Doria Ragland – bunică pentru prima oară – locuieşte împreună cu cei trei şi ar putea să rămână cu bebeluşul dacă ducele şi ducesa de Sussex vor alege să meargă la o cină romantică pentru a sărbători evenimentul.

Naşterea lui Archie a fost înregistrată vineri, dezvăluind că Meghan a născut la clinica privată Portland Hospital din Londra, aleasă de numeroase celebrităţi.

Certificatul de naştere al lui Archie, consultat de Press Association, confirmă locul naşterii ca fiind Portland Hospital punând astfel capăt speculaţiilor potrivit cărora Meghan ar fi născut la domiciliu, la Frogmore Cottage, reşedinţa ducilor de Sussex de pe domeniul Windsor.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh, a venit pe lume în data de 6 mai, ora locală 5:26 am, având o greutate la naştere de 3,260 kilograme.

Archie este considerat primul bebeluş metis născut după multe secole în familia regală şi este o reflectare a modernităţii Marii Britanii şi a diversităţii sale culturale.

Bebeluşul, care nu a primit un titlul regal, a făcut cunoştinţă cu unchiul şi mătuşa sa, ducele şi ducesa de Cambridge marţi, şi a petrecut timp alături de bunica sa maternă, Doria Ragland, şi de străbunicii săi, regina Elisabeta a II-a şi ducele de Edinburgh.

Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă