21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePrinţul Harry şi Meghan caută dădacă pentru fiul lor Archie Harrison

Prinţul Harry şi Meghan caută dădacă pentru fiul lor Archie Harrison

Proaspeţii părinţi l-au prezentat lunii pe primul lor născut şi puţin câte puţin viaţa lor a revenit la normalitate.

Prinţul Harry şi-a reluat repede îndatoririle profesionale şi deşi încearcă să-şi scurteze pe cât posibil deplasările, tinerii părinţii sunt deja în căutarea unei persoane care să aibă grijă de bebeluşul lor.

Se pare că însăşi Meghan a vorbit cu personalul de la resurse umane al Familiei Regale pentru a pune la punct cerinţele pe care trebuie să le întrunească aspirantele. Potrivit tabloidului britanic The Daily Express, viitoarea dădacă trebuie să fie “o persoană discretă care să nu se lase copleşită de faimă”.

Pe de altă parte, contrar tradiţiei Casei Regală, se are în vedere posibilitatea – potrivit publicaţiei citate – ca persoana aleasă să fie un bărbat. Până acum toate dădacele progeniturilor regale au fost femei. Însă de-acum încolo s-ar putea schimba conceptul din “nanny” în “manny”.

Ar putea fi aleasă chiar o persoană de cetăţenie americană pentru ca Archie să rămână în contact cu rădăcinile sale americane. Publicaţia speculează chiar asupra salariului pe care îl va avea viitorul babysitter şi care s-ar ridica la aproximativ 80.000 de euro pe an.

Potrivit mass-media internaţionale, căutările ar fi început în aprilie, dar au fost suspendate pentru ca ducii de Sussex să se poată implica în proces. Publicaţia americană Vanity Fair susţine că cei doi vor să se ocupe singuri de această problemă, fără multă zarvă, pentru că nu este stilul lor”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă