11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestylePrinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat unde îşi vor petrece luna...

Prinţul Harry şi Meghan Markle au anunțat unde îşi vor petrece luna de miere

Puţin câte puţin sunt dezvăluite toate necunoscutele cu privire la nunta anului.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la 19 mai în Castelul Windsor. Deja au fost publicate imagini ale invitaţiilor trimise la peste 600 de persoane. Se ştie şi că vor merge cu trăsura, cum va arăta tortul de nuntă şi că înainte de a-şi spune ‘da’ se vor odihni în insulele greceşti pentru a scăpa de stresul nunţii.

Mai rămâneau de aflat două necunoscute: cine va fi creatorul de modă care va realiza rochia de mireasă şi unde îşi vor petrece luna de miere. Mass-media britanice notează că tinerii căsătoriţi vor călători pe continentul african, care are o semnificaţie aparte pentru viitorul cuplu princiar.

Este suficient să ne uităm la inelul de logodnă al lui Meghan ornat cu trei diamante: două dintre ele i-au aparţinut mamei lui Harry, Lady Diana, însă cel de-al treilea este o piatră din Bostwana, unde cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit ziua de naştere a lui Markle la începutul relaţiei lor.

Prin urmare nu este surprinzător faptul că au ales Bostwana ca una din locaţii pentru luna lor de miere. Ei ar fi ales complexul Meno a Kwena, un resort de lux respectuos cu natura, la preţul de 700 de lire pe noapte. Însă presa britanică notează că viitori soţi vor vizita şi ţara vecină, Namibia.

Deocamdată înainte de a-şi scoate paşapoartele pentru a călători în străinătate, prinţul Harry şi Meghan Markle vizitează mai multe oraşe din Marea Britanie, Ţara Galilor, Scoţia sau mai recent Irlanda de Nord, unde cuplul a avut o apariţie surpriză la Belfast şi i-a cucerit pe toţi cei veniţi să-i salute, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

Silvestru Șoșoacă, dezvăluiri despre legăturile Dianei Șoșoacă cu Rusia lui Vladimir Putin

Într-un interviu acordat Antena 3, Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, a vorbit despre divorț, dar și despre legăturile acesteia cu Rusia. Bărbatul a dezvăluit...

Șefa Administrației Spitalelor București, la DNA

Directorul general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru a fi audiată...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...
Ultima oră
Pe aceeași temă