9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestylePrinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din...

Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles

“Ei au fost aici în duminica de Paşte şi ne-au făcut surpriza de a reveni miercuri”, a declarat responsabilul de comunicare al asociaţiei, Anne-Marie Williams. “Ei au oferit alimente pentru aproape 20 dintre clienţii noştri şi au fost încântaţi”.  

Harry şi Meghan, cu mănuşi şi măşti, au distribuit mâncare pentru a susţine şoferii asociaţiei caritabile care fac o muncă dificilă de la plasarea în carantină a Californiei, adică de patru săptămâni. 

Ei au auzit de Project Angel Food de la mama lui Meghan, care locuieşte la Los Angeles şi care a aflat că asociaţia caută voluntari. 

“Conversaţia a fost foarte familiară, tot ceea ce ştiu este au vrut să se facă utili”, a declarat pentru AFP preşedintele asociaţiei, Richard Ayoub. “Sunt nişte oameni cu picioarele pe pământ, foarte plăcuţi şi autentici. Au insistat să le spunem Harry şi Meghan”. 

Cuplul s-a instalat în California (vestul Statelor Unite) luna trecută, după ce au decis să se distanţeze de familia regală şi să devină “independenţi financiar”. 

Ei au rămas discreţi în special în ceea ce priveşte reşedinţa lor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora ar locui pentru moment în Malibu. 

Ei intenţionează să înfiinţeze o fundaţie numită “Archewell” şi speră că creeze un site şi să se lanseze în promovarea de “material educativ şi de formare”, prin intermediul filmelor, podcasturilor şi al cărţilor, potrivit The Telegraph. 

Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...

CNAIR începe proiectarea și execuția autostrăzii Alternativa Techirghiol

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a trimis marţi, 23 aprilie, la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), documentaţia de atribuire a...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU

  1. EXCLUSIV Declarația comună a celor mai mari fundații din lume care deplâng INECHITATEA vaccinării care duce la apariția și răspândirea variantelor periculoase de Coronavirus : Open Society Foundations, The Rockefeller, Ford, Archewell - Mediamon. EXCLUSIV Declarația comună a celor mai mari fundații din lume care deplâng INECHITATEA vaccinării care duce la apariția și răspândirea variantelor periculoase de Coronavirus : Open Society Foundations, The Rockefeller, Ford, Archewell - Mediamon.

    […] Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au distribuit mâncare bolnavilor cronici din Los Angeles […]