30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleProduse și consumabile igienice din hârtie pentru mâini și suprafețe

Produse și consumabile igienice din hârtie pentru mâini și suprafețe

Consumabilele de hârtie de unică folosință au devenit indispensabile în zilele noastre și sunt adevărați aliați în menținerea standardelor de curățenie și de igienă. Astfel, restaurantele, saloanele de înfrumusețare, cabinetele medicale, fast-food-urile, băile publice și chiar și locuințele personale folosesc produse din hârtie, special create pentru a ne șterge pe mâini, pentru a curăța diferite suprafețe sau pentru a menține igiena pe paturile de consulație.

Produsele din hârtie de unică folosință, care includ și prosoapele de hârtie și hârtia igienică, joacă un rol important în viața modernă. Acestea contribuie la îmbunătățirea igienei și a confortului în societatea noastră. Produsele din hârtie sunt proiectate pentru a oferi rezistență, sunt foarte ușoare, delicate și extrem de absorbante, în acelasi timp.

Produsele din hârtie sunt mult mai igienice decât cele textile. Prosoapele de bumbac necesită sa fie spălate cât mai des, la temperaturi de peste 100 de grade Celsius pentru a fi dezinfectate în mod corect și de aceea, sunt mult mai greu de utilizat și de păstrat la standardele corecte de igienă.

Pentru uscarea igienică a mâinilor, cea mai bună opțiune este reprezentată de prosoapele de hârtie pliate sau de rolele de tip prosop hârtie.

Datorita faptului că sunt de unică folosință și că sunt păstrate igienic în interiorul unui dispenser, profesional, prosoapele din hârtie, ajuă la o uscare eficientă și impecabilă a mâinilor, mai ales după ce acestea au fost spălate cu apă și săpun dezinfectant. Mai mult decât atât, prosoapele de hârtie sunt mai indicate pentru uscarea mâinilor, spre deosebire de uscătoarele de mâini. Dacă nu sunt igienizate corespunzător, uscătoarele de mâini pot să păstreze de asemenea, microbi și viruși pe suprafețele lor.

Produsele de hârtie sunt extrem de variate, de la șervețele faciale sau de masă, la prosoape pliate, hârtie igienică, role de hârtie industrială, role de hârtie pentru domeniul medical, pentru patul de consulație sau prosoape de hârtie pentru coafor.

Care sunt avantajele produselor igienice din hârtie?

1.      Sunt foarte versatile. Pot fi folosite la bucătărie, în toalete, în cabinete medicale sau saloane de înfrumusețare. Usucă mâinile igienic, curăță suprafețele și absorb foarte ușor lichidele, fără să lase scame. Astfel, pot fi folosite foarte ușor și ștergerea prafului de suprafață sau a firimiturilor.

2.      Le găsim în diferite forme și dimensiuni, adaptate la cerințele diferitelor spații și suprafețe pe care vor fi folosite.

3.      Sunt economice. Au putere mare de absorbție, nu trebuie folosite în cantități mari, sunt disponibile și la dimesniuni mari, cu câteva sute de metri de hârtie/rolă, ceea ce le face ideale și pentru spațiile cu consum mare de hârtie.

4.      Sunt igienice. Spre deosebire de produsele din material textile, prosoapele de hârtie sunt mult mai igienice și astfel, riscul de răspândire a virușilor și a bacteriilor.

În plus,dacă dorim ca igienizarea să se facă ușor, fără atingerea suprafețelor din spațiile publice, este indicat să folosim dispensere și dozatoare cu senzor, care nu trebuie atinse pentru dozarea săpunului sau a prosoapelor de hârtie.

Cele mai citite

Ministrul Burduja propune un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, dorește să se înființeze, în România, un Centru de Operațiuni de Securitate în domeniul energiei. Ministrul Burduja a lansat această propunere...

Lucian Bode a văzut șacalii. Cine-i prinde?

Învățat despre utilitatea glonțului magic, Lucian Bode a lansat cel mai consistent mesaj de campanie electorală: “În vremuri grele, apar șacalii, care așteaptă un...

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...
Ultima oră
Pe aceeași temă