14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestylePromovare prin video content inspirațional - rețeta de succes a regizorului Tedy...

Promovare prin video content inspirațional – rețeta de succes a regizorului Tedy Necula

Un mod prin care poți comunica cât suflet există în spatele unei afaceri sau organizații, și câtă emoție au investit cei care au crezut în ea. Tedy Necula este un regizor din noua generație care și-a propus să redefinească modul în care oamenii își comunică produsele sau serviciile și face acest lucru într-o manieră care inspiră.

 

De ce video content inspirațional?

Am simțit că era nevoie de o schimbare de paradigmă în felul în care oamenii alegeau să își promoveze acțiunile. Eu consider că cel mai bine îți poți comunica produsele și serviciile prin povești care apasă butoanele emoționale, acelea deep, pe care fiecare le avem. La prima întânire cu clienții mei îi îndemn să își pună următoarea întrebare, dacă brandul tău ar fi un om, în ce ar crede? Ce povești are de transmis către lume?…și abia apoi începem să conturăm o strategie – spune regizorul.

Să faci o campanie de video content inspirațional înseamnă un mix de tipuri de video care au însă în centru o poveste emoționantă, pozitivă. În jurul ei sunt construite altele care descriu echipa, backstage-ul brandului, poveștile clienților transformați de experiența avută și proiectele de CSR. Acesta este tiparul, iar regizorul se joacă apoi cu îmbinarea acestor elemente într-un tot unitar.

La Necula Agency propunem campanii de 3, 6 sau 12 luni care reprezintă un commitment că vom reuși să inspirăm oameni, convertindu-i în followers/ fani. Gândiți-vă la brandurile mari care nu îți arată doar cât de glossy e produsul sau serviciul lor, cu voci urlătoare și reci, în reclama, ci care îți arată o lecție de viață. Povestea inspirațională livrează povești de viață. Un moment simplu dar încărcat de emoție. Și în toate astea găsești ceva din tine. Pentru că ești om si ai nevoie să ți se reamintească asta frumos și des, iar când te regăsești într-o viziune, atunci ai toate șansele să devii client fidel.

 

Cum se împacă vloggingul și discursurile de public speaking cu munca de regizor?

Eu iubesc foarte tare să inspir oamenii și asta m-a adus pe 3 directii: Ce fac zi de zi este să ajut brandurile să se comunice prin video content inspirational, însă nu m-am oprit aici pentru că am simțit că am mult mai multe de comunicat oamenilor și am încercat să fac asta și altfel decât prin film. Am primit cu emoție prima invitație de a urca pe o scenă pentru a le vorbi oamenilor despre cum reusesc eu să îmi găsesc energia și inspirația, zi de zi. Mi-am arătat vulnerabilitățile și i-am lăsat să descopere dacă și ei au simțit vreodată ca mine iar supriza a fost că o sală întreagă mi-a demonstrate că toți trăim lucruri asemănătoare, cu singura diferență că unii le ascund mai bine ca alții. Așa a pornit aventura mea ca speaker inspirațional în evenimente. Povestea mea de viata si felul cum împletesc umanitatea și business-ul, m-au facut să vorbesc pentru audiențe largi. Când nu urc pe scenă pornesc o sesiune video pe Facebook și le spun oamenilor din experiența mea sau le răspund la întrebările pe care mi le transmit online.

Profesia mea rămâne însă prima iubire, sunt regizor de film și nimic nu mă face mai fericit decât să livrez inspirație oamenilor. Primul film inspirațional românesc, Coborâm la prima este acum pe Netflix și poate fi urmărit și international pe Amazon Prime. Cred foarte tare că oamenii au nevoie de inspiratie. Găsesc pozitivul în orice om, poveste sau brand și îl multiplic prin video, speaking și film, spune Tedy Necula.

Deși are doar 31 de ani, Tedy Necula a realizat până acum peste 50 de filme documentare care vizează proiecte și cauze sociale în Europa. Având șansa de a fi în contact cu persoane din grupuri vulnerabile, a înțeles mult mai bine cum să pună în valoare mesajul celor care provin din diferite categorii sociale. Așa a ajuns să lucreze cu UNICEF, Comisia Europeană sau alte zeci de organizații neguvernamentale. Așa se face că are deja în portofoliu zeci de spoturi pentru ONG-uri şi scurt metraje motivaţionale, realizate din dorința de a încuraja şi de a schimba lucrurile în bine. De altfel, nimic nu îl face mai fericit decât să ajute oamenii să “livreze” inspirație și mesaje potrive pentru audiența lor. Pe pagina sa postează deseori idei și explicații despre cum se face comunicare în mod eficient iar dacă sunteți în căutarea unei echipe care să vă ajute să vă construiți o imagine cu impact la public, pe Tedy îl găsiți aici.

Cele mai citite

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă