16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleRapperul R. Kelly, eliberat pe cauţiune după ce a pledat nevinovat

Rapperul R. Kelly, eliberat pe cauţiune după ce a pledat nevinovat

Când a părăsit arestul, după trei zile de detenţie, vedeta R&B s-a îndreptat spre un vehicul negru, fără să facă nicio declaraţie jurnaliştilor prezenţi.

Artistul a compărut luni dimineaţă în faţa unui tribunal din Chicago, statul Illinois, alături de un avocat care a pledat în numele cântăreţului. Kelly avea mâinile încătuşate la spate şi purta uniformă portocalie de deţinut.

Poliţia din comitatul Cook, regiune din care face parte oraşul Chicago, a precizat în cursul după-amiezii pentru AFP că artistul urmează să fie pus în libertate după ce a plătit 100.000 de dolari reprezentând 10% din cauţiunea stabilită la un milion de dolari.

Următoarea audiere va avea loc la 22 martie.

Pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly, rapperul în vârstă de 52 de ani a fost reţinut vineri seară, după ce s-a predat forţelor de ordine.

Justiţia din Chicago a demarat o anchetă după difuzarea, la începutul lui ianuarie, pe postul de televiziune Lifetime, a documentarului ”Surviving R. Kelly”, care a atras după sine apariţia mai multor mărturii despre ”abuzuri sexuale, mentale şi fizice”, care ar fi fost săvârşite de cântăreţ.

Avocatul artistului, Steve Greenberg, a reafirmat în faţa persoanelor prezente la audiere că rapperul neagă acuzaţiile şi că susţine că ”nu a făcut nimic rău”.

Împotriva cântăreţului au fost formulate 10 capete de acuzare, fiecare pasibil de închisoare cuprinsă între trei şi şapte ani, care vizează agresiuni săvârşite în perioada 1998-2010 asupra celor patru victime prezumate.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...

Adio, Paul Auster. Autorul ”Trilogiei New York-ului” a decedat la vârsta de 77 de ani

Paul Auster, celebrul scriitor american cunoscut pentru romanele sale captivante, poemele și scenariile de film, a încetat din viață la vârsta de 77 de...

Excesul de piele de la nivelul pleoapei superioare. Cauzele și tratamentul blefaroșalazisului.

În lumea esteticii și a chirurgiei plastice, excesul de piele de la nivelul pleoapelor, cunoscut sub numele de blefaroșalazis, poate fi mai mult decât...
Ultima oră
Pe aceeași temă