18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleRaquel Mauri îl consolează pe Rakitic

Raquel Mauri îl consolează pe Rakitic

Ajuns la 31 de ani, mijlocaşul croat Ivan Rakitic a pierdut postul de titular la Barcelona, dar se revanșează pe plan personal, acolo unde trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Raquel Mauri, pe care a cunoscut-o în urmă cu nouă ani, după ce s-a transferat în Spania, la Sevilla.

Raquel şi Ivan s-au căsătorit în 2015, însă startul relaţiei a fost unul dificil pentru vedeta Barcelonei, care a avut mult de furcă până să o convingă pe tânără să iasă la o întâlnire.

Raquel lucra într-o cafenea, iar Rakitic a fost nevoit să o invite în oraş de zeci de ori până ca ea să accepte. Aşa a ajuns mijlocaşul croat să-şi bea în fiecare zi cafeaua în barul în care lucra actuala sa soţie.

„Nu ştiu cum să explic. Uneori, când întâlneşti pe cineva ai pur şi simplu o senzaţie diferită. Mereu când o vedeam era ca şi cum o bombă exploda în interiorul meu”, a mărturisit Ivan.

Chiar dacă la început Raquel nu-şi dorea să se întâlnească cu un fotbalist, în cele din urmă a acceptat să iasă în oraş cu Rakitic şi acum cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...
Ultima oră
Pe aceeași temă