10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleRăspunsuri pentru cele mai des întâlnite TREI curiozități despre domeniul videochatului

Răspunsuri pentru cele mai des întâlnite TREI curiozități despre domeniul videochatului

Domeniul videochatului este unul dintre puținele domenii de activitate care trezește numeroase curiozități în rândul româncelor. Unele dintre aceste curiozități se datorează unei dorințe de a activa în domeniu, pe când altele se datorează unei simple dorințe de a înțelege mai bine ce înseamnă și cum funcționează. Oricare ar fi cauza care te-a determinat să îți dorești să știi mai multe despre subiect, în acest articol vei afla răspunsul pentru trei dintre cele mai întâlnite curiozități despre videochat.

Iată care sunt principalele TREI curiozități ale româncelor despre videochat:
 

1. Este adevărat că fiecare model trebuie să se dezbrace în fața camerei?

Nu! Există două tipuri de videochat: cel adult și cel non-adult. Fiecare model alege în care dintre acestea două își dorește să activeze. După cum le spune și numele, cel adult poate ajunge până la nuditate, pe când cel de-al doilea presupune doar conversații între modele și bărbați. Aici este necesar ca modelele să apeleze la tot felul de secrete ale limbajului nonverbal pentru a-i face pe interlocutori să rămână în discuție. Multe modele aleg să înceapă cu videochatul non-adult și apoi trec la cel adult, după ce au câștigat mai multă experiență și au reușit să stăpânească „noțiunile de bază” de care au nevoie pentru a se descurca.

 

2. Arată toate modelele precum fotomodelele?

Nu chiar! Deși multe dintre modele ar putea avea cu ușurință apariții în revistele de modă, nu trebuie să ai măsurile perfecte pentru a te angaja în videochat și pentru a avea succes în domeniu. Bărbații care interacționează cu modelele sunt diferiți și provin din diverse medii și subculturi, ceea ce înseamnă că au preferințe diferite în legătură cu felul în care își doresc să arate modelul cu care urmează să interacționeze. Acest lucru e valabil atât pentru videochatul adult, cât și pentru secțiunea non-adult. Bineînțeles, fiecare model are grijă de propriul aspect și se asigură că este zilnic aranjată. Detaliile contează!

 

3. Cât de mult lucrează un model de videochat?

Unele persoane încă sunt de părere că se lucrează foarte puțin în videochat, însă, acest lucru este departe de adevăr. Pe lângă orele care sunt petrecute în fața camerei, modelele trebuie să se îngrijească zilnic de aspectul lor fizic și să își îmbunătățească calitățile de comunicare cu ajutorul trainingurilor. În ceea ce privește orele din fața camerei, depinde foarte mult de fiecare model în parte. Spre exemplu, unele dintre ele aleg să muncească 6-7 ore pe zi, în special după ce au ajuns să aibă un public fidel care se așteaptă să le găsească online. Totuși, există și modele care lucrează mai puțin. Veniturile fiecărui model depind, după un anumit prag, de orele petrecute online. Vestea bună e că programul este unul flexibil la multe studiouri de videochat, precum este Camstars.ro, ceea ce înseamnă că modelele pot lucra fie de dimineață, fie după prânz sau chiar noaptea.

Acestea sunt cele mai comune trei curiozități despre videochat și despre modelele care activează în domeniu. În ultimii ani, datorită numeroaselor informații corecte răspândite în mediul online, domeniul începe să fie înțeles de tot mai multe persoane, ceea ce este un lucru îmbucurător pentru modele, dar și pentru studiourile de videochat.

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă