Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: https://rosehome.ro/

Sursa foto: https://rosehome.ro/

Recomandari de vesela premium pentru HoReCa

Rl online 0 comentarii

Atunci cand cineva doreste sa obtina cele mai bune variante de produse si vesela pentru HoReCa trebuie sa tina cont de anumite criterii si sa caute distribuitorii potriviti nevoilor specifice ale afacerii sale. O vesela pentru HoReCa este facuta din materiale diferite, putand sa fie gasita in finisaje si culori diverse, iar designul trebuie sa fie adaptat locului. Iata cateva informatii importante pentru persoanele care doresc sa achizitioneze sau sa cunoasca vesela premium pentru HoReCa:

Criterii de alegere a unui furnizor de vesela si produse HoReCa

Cand se face alegerea furnizorului trebuie sa se tina cont de nevoile afacerii respective, de modul in care a fost construit designul interior si de ceea ce vrea sa fie exprimat cu ajutorul detaliilor. De asemenea este recomandat sa fie ales un target de public, acesta fiind cel in functie de care se aleg si produsele cumparate. Este bine sa se pastreze o directie clara in ceea ce priveste obiectele folosite ca vesela, neamestecand zonele diverse de exprimare. De asemenea, aceasta investitie trebuie gandita ca o investitie pe termen lung si sa se aleaga calitatea buna, durabila. Aceasta va salva energie si timp. Un alt aspect important este cel legat de stil si frumusete estetica, ce intotdeauna trebuie sa fie sus in capul listei decizionale. 

Un astfel de furnizor de vesela premium pentru restaurant este RoseHome. Acestia sunt un magazin online de vesela si produse HoReCa unde sunt prezentate ofertele de materiale, culori si forme inedite si deosebite, avand ca scop imbinarea zonei de design cu cea practica, functionala. 

Piese de vesela de restaurant

Atunci cand se vorbeste despre vesela pentru HoReCa, se face referinta la intreg ansamblul de vase si alte elemeente ajutoatoare care compun masa. Aici sunt incluse:

 • Farfuriile: ce pot sa fie pentru felurile principale
 • Bolurile: folosite atat pentru salate, cat si pentru supe, fiind din diverse materiale si din materiale diferite
 • Canile: pentru bauturile calde
 • Paharele: pentru bauturile diverse, avand formele specifice pentru tipurile de bauturi 
 • Platourile: pentru servirea unor preparate mai mari, cu mai multe feluri de mancare sau cu cantitati mari
 • Bolurile pentru paste: acestea sunt speciale pentru paste si au forme inedite de multe ori, insa pot sa fie si clasice
 • Vesela pentru desert: vase specifice pentru desert (desertul poate sa fie sub forma de crema, inghetata sau prajituri, ori placinte)

 

Sursa foto: https://rosehome.ro/sectiune/vesela/

Materiale folosite pentru vesela de HoReCa

Materialele pe care le pot utiliza persoanele ce doresc vesela HoReCa sunt:

 • Sticla: este observata prin transaparenta sa si poate sa aiba grosimi diverse
 • Portelanul: este o alegere clasica pentru orice loc elegant si care doreste sa fie clasic
 • Melamina: este un material interesant, utilizat adeseori in HoReCa
 • Emailul: ofera un stil ce duce spre retro-vintage
 • Fonta: are o anumita greutate si o rezistenta mare
 • Ardezia: folosita des pentru platouri
 • Lemnul: o alegere pentru locurile cu aspect traditional de exemplu.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...