14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleRecomandări pentru weekend: Concerte și festivaluri din toată țara

Recomandări pentru weekend: Concerte și festivaluri din toată țara

Lungmetrajul „Mission: Impossible. Fallout”, regizat de Christopher McQuarrie, este una dintre premierele cinematografice ale weekendului. O altă peliculă care va rula pe marile ecrane româneşti este comedia „Christopher Robin şi Winnie de Pluş”, cu Ewan McGregor.

Festivalul Strada Armenească începe vineri, urmând ca timp de trei seri pe scena amplasată în zonă să urce artişti precum Irina Rimes, Mihai Mărgineau, Corina Chiriac şi trupe şi ansambluri armene. Festivalul cuprinde serii de vânători de comori, escape room, tururi ghidate, concerte de muzică religioasă veche şi activităţi diverse pentru copii.

În al patrulea şi ultim weeend al Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street! vor fi prezentate în total 15 spectacole din Italia, Rusia, România, Portugalia, Spania şi Germania. Spaţiile în care se vor descfăşura sunt Piaţa Universităţii, piaţeta Teatrului Odeon, Centrul istoric, parcul Cişmigiu şi parcul Kretzulescu.

Din program fac parte spectacole mobile, o paradă, ateliere pentru copii, reprezentaţii de echilibristică şi numere de jonglerii cu focul.

„Harap-Alb”, dramatizare semnată de Adrian Batista şi Peter Kerek, va fi prezentat sâmbătă şi duminică, în Piaţa Universităţii, de la ora 22.20.

Trei festivaluri au loc în afara Bucureştiului

La Cluj-Napoca, Untold continuă cu set-uri şi concerte semnate Jason Derulo, Kygo, Tiesto, The Prodigy, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas şi Armin Van Buuren. Biletele şi abonamentele pentru festival pot fi cumpărate din reţeaua Eventim. Preţul – fără taxe – al unui abonament este de 603,9 lei, iar cel al unui bilet pentru o zi porneşte de la 247,5 lei.

Pe terenul de biatlon de la baza Cetăţii Râşnov are loc a şasea ediţie a Rockstadt Extreme Fest, cu In Flames, WASP şi Amorphis capetele de afiş. Abonamente pentru festival vor putea fi cumpărate, pe tot parcursul zilelor de festival, la casa de bilete amplasată la intrarea principală, la preţul de 300 de lei.

În judeţul Dâmboviţa, în cătunul Muscel, are loc a zecea ediţie a cLoverFest, unde sunt programate concerte, ateliere şi expoziţii. Vor cânta Sinoptik (Ucraina), Cardinal, Corbu, Cats in the Rain, Moon Museum, Lexem, Breathelast., Cod Roşu şi Duo Tzoui-Ka (Franţa).

În plus, chef Tobias Balthasar Fetz, deţinător al unei stele Michelin, va găti pentru cei prezenţi la festival.

Donaţia minimă recomandată este de 100 de lei – brăţara cloverfest permite accesul pe întreaga durată a festivalului şi participarea la toate evenimentele. Accesul este liber pentru copiii cu vârste de până la 14 ani. 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...
Ultima oră
Pe aceeași temă